Terrastegels Boxmeer

Haastig op zoek naar terrastegels in regio Boxmeer? Kijk dan niet verder: Van der Rijt is uw partner op het gebied van keramische terrastegels! Weet u nog niet wat voor een soort terrastegels u wilt? Maakt u zich dan geen zorgen. Wij hebben meer dan vijftig soorten keramische terrastegels op voorraad staan. Onze vakkundige medewerkers kunnen u ondersteunen bij het maken van de juiste beslissing. Ook kunt u onze showtuin komen bezichtigen, waardoor u meer inspiratie op kunt doen. Onze showrooms zijn gevestigd in Sint Anthonis.

Uitgebreid assortiment

Bent u iemand die zich snel stoort aan krasjes en vlekken op uw tegels? Dan zijn onze keramische terrastegels dé juiste oplossing! Van der Rijt biedt in het gehele assortiment terrastegels die krasbestendig en 100% vloeistofdicht zijn. Bovendien zorgen deze tegels voor een onderhoudsvriendelijke vloer met een uitstekende antislip. Het is een eenmalige uitgave, waar u jarenlang plezier van kunt beleven. Wij kunnen u garanderen van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit is te waarborgen doordat wij onze producten vanuit het buitenland inkopen. Denk hierbij aan landen zoals Italië, Polen, Spanje, India en Turkije.

Van der Rijt beschikt over drie verschillende maatschappijen. Deze opsplitsing bevalt uitstekend, waardoor onze ervaren medewerkers doelgerichter te werk kunnen gaan. Wij kunnen u op iedere plek voorzien van de juiste informatie en producten.

Contact

Kunt u door omstandigheden onze showrooms niet komen bezichtigen? Dan is dit geen probleem voor Van der Rijt. Wij kunnen u monsters van 10x10 toezenden, wat geheel kosteloos is! Houdt hierbij wel in uw achterhoofd dat de structuur, tint en/of maatvoering kunnen afwijken van onze huidige voorraad. Onze vakkundige medewerkers zorgen met een vrachtwagen voor een snelle levering in heel Nederland.

Heeft u enige vragen over ons assortiment? Aarzel dan niet om per e-mail, telefoon of eventueel via fax contact op te nemen. Van der Rijt staat graag voor u klaar!