Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Coverlam tegels

De Coverlam keramische tegels komen uit Spanje en worden geproduceerd in de fabrieken van tegelproducent Grespania. Ze investeren voortdurend in innovatie om het ontwerp en de kwalitatieve eigenschappen steeds weer een beetje beter te maken. Daarbij wordt het milieu zoveel mogelijk gespaard. De flinterdunne tegels staan bekend om hun grote formaat en excellente kwaliteit.

Lees meer

Coverlam tegels XXL

Door jarenlang onderzoek te doen heeft Coverlam de techniek gevonden om grote formaten tegels te produceren, terwijl de dikte flinterdun is: De zogenaamde “XXL tegels“. Hierdoor zijn tegels van tot wel 360 cm breed te maken, bij een dikte van slechts zo’n 3,5 tot 5,6 mm. Ze kunnen dan ook eenvoudig in kleinere formaten gesneden worden; de maat is dus altijd goed!

Toepassingen voor Coverlam tegels

De keramische tegels zijn geschikt voor binnen, maar zeker ook voor buiten. Coverlam is lichtgewicht; dat maakt het vervoer aanzienlijk voordeliger en eenvoudiger. Het materiaal is waterdicht en supersterk. Aan de achterkant is de tegel namelijk voorzien van een fijnmazig raamwerk van glasvezel van slechts 0,5 mm dik. Het is een krasvaste tegel die bestand is tegen weer en wind. Ze worden zowel op vloeren als wanden gebruikt en ook voor het bekleden van buitenmuren worden ze veel toegepast. De tegels zijn dan ook mateloos populair bij moderne architecten.

Veel collecties

Bij Tegelhandel van de Rijt hebben we een mooie, ruime selectie aan Coverlam collecties op voorraad. Ze worden gemaakt in veel verschillende looks, zoals:

Elke serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. In de Moma serie bijvoorbeeld, vindt u tegels met een perfecte betonlook die prachtig staan in moderne interieurs. Of wat dacht u van de gepolijste marmerlook van de Onice serie? Deze tegel geeft uw interieur een mooie lichte en stijlvolle sfeer mee. De Irati serie omvat een zevental verschillende kleuren hout; met een formaat van 180x 19,5 cm zijn deze tegels niet te onderscheiden van echte houten planken.

Coverlam bestellen

U kunt de Coverlam tegels heel eenvoudig hier online bestellen, maar u bent ook van harte welkom om ze in onze showroom te komen bekijken. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag alles wat u wilt weten over deze innovatieve tegels en de mogelijkheden. U kunt uw vragen natuurlijk ook altijd aan ons stellen door contact met ons op te nemen.

Hit enter to search or ESC to close