Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Cercom tegels

Het Italiaanse Cercom Ceramiche is begonnen in 1975 en bevindt zich nog altijd in het hart van de Italiaanse regio voor keramische industrie. Het bedrijf is in 2005 overgenomen door de Romani Group, dat meerdere producenten van kwalitatief hoogwaardige keramische tegels omvat. Door de geschiedenis van Cercom te integreren in hun ontwerpen, hebben ze een herkenbare stijl ontwikkeld. Bovendien ligt de nadrukkelijke focus van deze fabrikant op constante technologische innovatie en logistieke verbetering. Om die reden werken zowel particulieren als professionals graag met de keramische tegels van Cercom.

Lees meer

Cercom keramische vloer- en wandtegels

De vloer- en wandtegels van Cercom zijn geproduceerd met één van de meest geavanceerde systemen ter wereld, waarbij extra veel aandacht is voor de bescherming van het milieu en het ecosysteem. De collecties zijn een uitgebalanceerde combinatie van esthetisch design met uitstekende technische kwaliteiten, die perfect passen in elk eigentijds interieur.

Verschillende collecties van Cercom tegels

De keramische tegels van Cercom hebben een moderne en eigentijdse uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleurstellingen en afwerkingen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Gravity-serie: een prachtige Leisteenlook-tegel met een robuuste en moderne uitstraling, die op verschillende manieren kan worden ingezet. Deze tegel is verkrijgbaar in wel zeven verschillende formaten. Die lopen uiteen van een bescheiden exemplaar van 30×60 cm tot een behoorlijk groot formaat: maar liefst 120×120 cm. Ook de Stone Box-serie heeft een mooie leisteenlook: de tegels zijn afgewerkt met een mooie, vloeiende structuur die ze een elegante, veelzijdige uitstraling meegeeft.

Advies

Op deze pagina’s vindt u de mooiste collecties van de Cercom keramische tegels. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Heeft u er vragen over of wilt u graag advies? Aarzel dan niet en neem contact met ons op; wij staan u graag te woord en helpen u met veel plezier verder. Wilt u liever een keertje komen kijken? Plan een afspraak in! In onze vernieuwde, ruime showroom kunt u op uw gemak rondlopen en onze collectie bekijken op een wat groter oppervlak, zodat u direct een beter beeld krijgt. Kijkt u voor inspiratie ook eens op onze facebookpagina.

Hit enter to search or ESC to close