Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Flaminia tegels

Het Italiaanse Ceramica Flaminia is al in 1960 begonnen met het produceren van originele keramische tegels en is dus een echte klassieker. De oorspronkelijke fabriek is opgericht door een aantal jonge arbeiders. Ze waren niet tevreden met de arbeidsomstandigheden in de keramische industrie en zijn daarom maar voor zichzelf begonnen. Aan het einde van de jaren ‘90 is de fabriek overgenomen door de huidige eigenaren, die het merk nieuw leven hebben ingeblazen. Zij zijn de afgelopen 20 jaar steeds op zoek geweest naar nieuwe producten en productietechnieken om de kwaliteit te verbeteren en unieke collecties voor u te maken.

Lees meer

Flaminia tegels: natuurlijke inspiratie

De tegels die Ceramica Flaminia produceert zijn allemaal geïnspireerd op de warmte en elegantie van natuurlijke en ruwe materialen zoals beton, hout en natuursteen. Het uiterlijk van de keramische tegels is zo levensecht, dat ze nauwelijks van echt hout of beton te onderscheiden zijn. De kwaliteit van de tegels is optimaal en ze gaan dan ook jarenlang mee.

Verschillende collecties

Bij ons vindt u verschillende series van Flaminia tegels in het assortiment. We hebben een paar prachtige betonlookseries, zoals de Dreamserie en de Space-serie, maar u kunt natuurlijk ook gaan voor een prachtige houtlook, zoals die van de Masai-serie.

Betonlook Flaminia tegels

De Dreamcollectie is geïnspireerd op de licht weerkaatsende effecten van beton of hardsteen. Ze geven elk interieur een krachtig karakter, en zijn verkrijgbaar in het vierkante formaat 80×80 cm. U kunt kiezen uit vier robuuste kleuren.

De betonlook tegels uit de Space-serie geven uw interieur een echte metropolitan stijl en u kunt kiezen uit vier verschillende basiskleuren. Alle tegels hebben subtiele kleurschakeringen die samen een elegant en robuust geheel vormen. Er zijn verschillende formaten beschikbaar. Voor een open, ruimtelijk effect kunt u kiezen voor grotere formaten, en om een exclusief karakter te geven aan uw interieur kunt u deze combineren met een mooie mozaïektegel op de wand. De keramische tegels uit de Space-serie van 20mm dikte zijn ook geschikt voor buiten.

Houtlook Flaminia tegels

De Masai tegels  geven een soort ongetemde, maar tegelijk elegante uitstraling waarin uw meubels prachtig uitkomen. Zen hebben het formaat van een mooie brede plank: 30 x 120 cm. U creëert de warme sfeer van een houten vloer in huis met alle voordelen van een keramische tegel. Ideaal om te combineren met vloerverwarming, en heel eenvoudig te onderhouden, waardoor hij ook veel duurzamer is dan echt hout. U kunt kiezen uit vier verschillende, levendige kleuren.

Advies en online bestellen

U kunt de Flaminia tegels heel eenvoudig online bestellen. Wilt u ze liever eerst eens live bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom, waar onze specialisten u ook perfect kunnen adviseren. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of graag advies wilt over deze, of één van onze andere collecties. Wij helpen u graag verder!

Hit enter to search or ESC to close