Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Serenissima tegels

De tegels van Serenissima staan bekend om hun kenmerkende rustieke, tijdloze design. In 1968 werd de Italiaanse Ceramica Serenissima fabriek overgenomen door de Romani groep. Deze groep omvat ook andere gerenommeerde keramische tegelmerken zoals Cercom en Isla. De keramische tegels zijn ideaal voor gebruik in huis, maar ook in commerciële ruimtes. Bij Serenissima wordt voortdurend onderzoek gedaan naar nieuwe technieken om de kwaliteit van de tegels steeds weer te verbeteren. Dat resulteert in prachtige, originele en duurzame tegelseries die geschikt zijn voor elke ruimte, zowel binnen als buiten.

Lees meer

Duurzame Serenissima tegels

Ceramica Serenissima vindt duurzaamheid ontzettend belangrijk en draagt dan ook een mooi steentje bij aan een beter milieu. Het productieproces is 100% gebaseerd op het recyclen van afvalmateriaal. Zo wordt voorkomen dat hun materialen eindigen op vuilstortplaatsen of andere vervuilende afvalverwerkingscentrales.

Ook de tegels zelf zijn van een kwaliteit die ervoor zorgt dat ze nog jarenlang als nieuw zijn. Ze worden op zeer hoge temperaturen gebakken; dat geeft de Serenissima tegel zijn krasvaste en vuilafstotende eigenschappen.

Houtlook

We hebben een aantal Serenissima tegelseries in ons assortiment met een prachtige en doorleefde houtlook. Neem bijvoorbeeld de Norway-serie. U kunt kiezen uit zes verschillende kleuren houtlook tegels, die gevormd lijken te zijn door de invloeden van regen, zon, sneeuw en wind. Dat resulteert in een natuurlijk houtlook oppervlak met een warme uitstraling die niet van echt hout te onderscheiden is. Ze zijn zowel toepasbaar op de vloer als op de wand en verkrijgbaar in een smaller en een wat breder formaat.

Of wat dacht u van de Àcanto serie, prachtige houtlook tegel gebaseerd op het hout van de Acanthus? Dat geeft de tegel een fijne, zachte uitstraling die zowel binnenshuis als buiten fantastisch tot zijn recht komt. Het is zelfs mogelijk om de tegels door te leggen van binnen naar buiten, waardoor binnen- en buitenruimte subtiel met elkaar in verbinding komen te staan.

Metallook

De Costruire serie van Serenissima is gebaseerd op de uitstraling van pas aangebracht cement, gecombineerd met de primitieve charme van roestig metaal. De serie heeft een warme uitstraling en past bij talloze interieurstijlen. Deze metallook serie komt in vier verschillende lichte en donkere kleuren en u kunt kiezen uit veel verschillende afmetingen. Toepasbaar op vloer en wand, zowel binnen als buiten.

Serenissima tegels online bestellen

U kunt de tegels van Serenissima heel eenvoudig online bestellen. Wilt u ze liever in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Neemt u gerust contact op met Tegelhandel van de Rijt als u vragen heeft over één van de Serenissima series, of hulp of advies nodig heeft bij het kiezen of bestellen.

Hit enter to search or ESC to close