Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Over ons

Sinds 1970 zijn wij hét adres in Zuid-Nederland voor al uw keramische binnen- en buitentegels en natuursteenmaatwerk.

Van der Rijt Sint Anthonis kent drie bedrijven met elk haar eigen specialisme: keramische binnentegels, natuursteenlook wandbekleding keramische terrastegels en natuursteen toebehoren voor de tuin. Daarnaast wordt er in de eigen zagerij natuursteen maatwerk verzorgd. Alle bedrijven zijn naast elkaar gelegen op ‘De Staat’ in Sint Anthonis. Door de opsplitsing van de bedrijven kunnen we doelgericht en efficiënt werken en u als klant voorzien van de meest optimale producten en de juiste informatie.

Onze bedrijven betrekken hun producten veelal rechtstreeks uit het buitenland in grote aantallen en in onze magazijnen houden we dan ook grote voorraden. Voorbeelden van landen waar wij onze producten inkopen zijn: België, Duitsland, Spanje, Portugal, Italië, Turkije, China en India. Door de combinatie van eigen import en grote voorraden kunnen we een mooie prijs-kwaliteitverhouding bieden en vaak snel leveren.

Maar waar we echt om bekend staan is onze vakkennis. We zijn er trots op dat we hier vaak complimenten over krijgen. Met een deskundig team van trouwe medewerkers hebben we de afgelopen halve eeuw veel kennis opgebouwd waar u als klant van profiteert als u gaat (ver)bouwen.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showrooms en laat u adviseren door ons deskundige team.

Hit enter to search or ESC to close