Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Isla tegels

Al sinds 1973 is het Italiaanse Isla tegels bezig met het ontwikkelen en produceren van prachtige en kwalitatief uitstekende keramische tegels. Kenmerkend is de creatieve, verfijnde en eigentijdse stijl van hun brede collectie. In 2012 werd deze tegelproducent onderdeel van de Romani Group. De productie van de keramische vloer- en wandtegels vindt uitsluitend plaats in Italië, waar Isla alles in eigen hand kan houden en daarmee een hoge kwaliteit kan garanderen.

Lees meer

Isla tegels: voor elke stijl

Isla heeft een grote diversiteit aan stijlen; bij Tegelhandel van der Rijt kunt u terecht voor de verschillende collecties keramische tegels. De Oxide serie bijvoorbeeld, bestaat uit een prachtige collectie aan metaallook keramische tegels. Deze look past uitstekend in een industrieel, robuust interieur. Begonnen als trend, lijkt deze stijl nu echt vaste voet aan de grond te hebben gekregen. U kunt kiezen voor een lichtere of juist wat donkerdere tint. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in uiteenlopende formaten. Het kan ook heel mooi zijn om deze metaallook tegels te combineren met een andere, wat contrasterende stijl, zoals bijvoorbeeld een houtlooktegel uit de Painted Wood- of Essence-serie.

Ook de leisteenlook keramische tegels van Isla zijn prachtig om te zien. De serie Stone Pit is te verkrijgen in vier verschillende kleurstellingen, van licht tot wat donkerder, en ook zijn verschillende formaten beschikbaar.

Duurzaam geproduceerd

De interne processen voor het recyclen van materiaal zijn erop gericht om de impact op het milieu zoveel mogelijk te reduceren. Al het productie-afval wordt 100% gerecycled; Zo wordt voorkomen dat materiaal op stortplaatsen of in grote afvalverwerkingscentra terecht komt.

Isla tegels online kopen

Op deze pagina vindt u verschillende collecties van Isla. Heeft u vragen of speciale verzoeken? Neemt u dan gerust contact met ons op; onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u met plezier van een passend advies. Komt u de tegels liever een keer in het echt bekijken? Plan dan een afspraak in. In onze ruime, vernieuwde showroom kunt u een nog beter beeld krijgen van de verschillende soorten Isla keramische tegels, doordat u ze daar op wat grotere vlakken te zien krijgt. Kijkt u ook eens op onze Facebookpagina; hier plaatsen wij regelmatig updates ter inspiratie.

Hit enter to search or ESC to close