Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Kronos tegels

Het Italiaanse Kronos Ceramiche is opgericht in 1980 in de buurt van Modena. De fabriek staat er bekend om dat ze constant onderzoek doen, zowel op stilistisch als op technisch vlak. Het bedrijf is sterk op innovatie gericht en stelt hoge technische eisen aan zijn producten. Kronos tegels zijn dan ook van een uitstekende kwaliteit: sterk en robuust, met een verfijnde, natuurlijke uitstraling.

Lees meer

Verschillende collecties

Kronos keramische tegels zijn zeer uiteenlopend in stijl, maar hebben allemaal die kenmerkende kwaliteit en luxe uitstraling van het Italiaanse merk. Of u nu gaat voor een industriële, moderne of natuurlijke look: Kronos heeft voor elk wat wils.

Zo zijn er bijvoorbeeld de Kronos tegels uit de Terra Crea-serie: Tegels die door het gebruik van natuurlijke aardetinten en een prachtig nagebootste klei-structuur, een heel bijzondere uitstraling geven aan elke ruimte. De tegels krijgen stuk voor stuk een speciale afwerking, wat elk exemplaar uniek maakt. Of wat dacht u van de serie Carrière du Kronos? Deze collectie bestaat uit keramische tegels met een mooie leisteenlook, waarbij u kunt kiezen uit verschillende formaten en kleuren. Maar ook voor een mooie houtlook, betonlook of metaallook heeft Kronos geweldige series keramische tegels ontwikkeld.

Kronos tegels combineren

Omdat Kronos altijd bezig is met onderzoek voor hun keramische tegels, heeft het bedrijf een geheel eigen benadering kunnen ontwikkelen waarbij ze hun afnemers niet zien als buitenstaanders, maar juist als partners met goede ideeën, die een plaats hebben aan de creativiteitstafel. Daardoor is het bedrijf in staat om die ideeën te integreren en te industrialiseren. De tegels zijn eenvoudig te combineren, juist ook door de unieke afwerkingen.

Kronos tegels online kopen

Op deze website kunt u verschillende series van Kronos vinden. Heeft u vragen of speciale wensen? Onze medewerkers helpen u daar graag mee verder. U kunt dan ook altijd contact opnemen voor advies, of plan een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom. Weet u al precies wat u zoekt? Dan kunt u ook eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. En als u inspiratie nodig heeft, kijkt u dan eens op onze facebookpagina.

Hit enter to search or ESC to close