Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Caesar tegels

De Italiaanse Caesar indoor keramische tegels staan voor hoogwaardige kwaliteit. De fabriek van Ceramiche Caesar werd in 1988 opgericht en heeft al meer dan 30 verschillende collecties gemaakt. De keramische tegels van Caesar zijn echt een referentiepunt in de keramische sector voor zowel architecten, ontwerpers als bouwbedrijven en particuliere cliënten. De missie van Ceramiche Caesar is dan ook het steeds weer innoveren van technieken om tot de mooiste en hoogste kwaliteit keramische tegels te komen. Het resultaat is bij elke nieuwe collectie weer bijzonder en blijft steeds weer verrassen.

Lees meer

Caesar keramische vloer- en wandtegels

De keramische vloertegels van Caesar zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen voor een prachtige betonlook vloertegel uit de One serie, of voor de luxueuze marmerlook tegels uit de Anima serie. Wilt u graag een houtlook? Dan zijn de Fabula of de Hike serie van Caesar bijzonder geschikt. Binnen elke serie zijn verschillende kleuren en ontwerpen beschikbaar, en bovendien heeft Caesar verschillende formaten binnen elke serie.

Verschillende formaten

Afhankelijk van uw smaak en het ruimtelijke effect dat u wil bereiken, kunt u gaan voor een vierkante, wat kleinere tegel of juist een grote, rechthoekige variant. Ook praktische redenen kunnen natuurlijk een rol spelen bij het kiezen van het juiste formaat. In een kleine badkamer kan het bijvoorbeeld heel mooi zijn om grote vloertegels te kiezen voor een ruimtelijk effect, en deze door te laten lopen op de muren. De keramische vloertegels van Caesar zijn zeer slijtvast en sterk en lenen zich hier uitstekend voor.

Caesar tegels online kopen

Bij van der Rijt vindt u een prachtige online selectie van de verschillende stijlen die binnen de Caesar indoor keramische tegels beschikbaar zijn. Maar ook tegels die u wellicht niet op onze website vindt, kunnen wij in veel gevallen toch bestellen. Neemt u dan ook zeker contact met ons op wanneer u op zoek bent naar een speciale Caesar tegel; wij helpen u graag verder. Inspiratie nodig? Kijk dan ook eens op onze facebookpagina.

Hit enter to search or ESC to close