Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Ragno tegels

Het merk Ragno bestaat al sinds 1949, toen het bedrijf werd opgericht in Sassuolo. Daarmee is het één van de oudste tegelfabrikanten van Italië. Het bedrijf heeft historisch gezien dan ook een grote rol gespeeld in de groei en het succes van de regio waar de geroemde Italiaanse keramische tegels gemaakt worden. Vandaag de dag worden Ragno tegels over de hele wereld verkocht; ze zijn populair om hun robuuste kwaliteit en originele design.

Lees meer

Modulaire Ragno tegels

Ragno maakt zowel vloer- als wandtegels die niet alleen heel geschikt zijn voor toepassing thuis, maar ook in commerciële ruimtes. Hun tegelseries zijn vaak modulair ontworpen: ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten die samen te combineren zijn. Zo kunnen ze bijvoorbeeld in een bepaald verband worden gelegd, waardoor de vloer of de wand wat uitgesprokener wordt en toch rust uitstraalt. Ook de kleuren binnen de series zijn op elkaar afgestemd, zodat ook hierin een combinatie kan worden gemaakt.

Ragno keramische vloer- en wandtegels

Bij van der Rijt hebben we een aantal prachtige betonlookseries van Ragno tegels, met elk hun eigen karakter. De Boom-serie bijvoorbeeld, is ontwikkeld in een vijftal mooie, diepe kleuren, van licht tot donker, en er zijn 4 verschillende formaten beschikbaar die perfect met elkaar te combineren zijn. Het sterke, openhartige karakter van deze keramische tegel geeft elk interieur persoonlijkheid. Zo kunt u op de wand wat kleinere formaten gebruiken, en op de vloer juist wat grotere tegels. De veelzijdigheid van deze tegel is opvallend.

De keramische betonlooktegels uit de Concept-serie hebben een trendy uitstraling en zijn in maar liefst 9 formaten en 6 kleuren beschikbaar. Daarmee is dit een ontzettend veelzijdige tegel die veel mogelijkheden biedt. Er zijn vele combinaties mogelijk: u kunt op de wand bijvoorbeeld een paar kleuren combineren met de kleinere 10×10 tegel, of juist gebruik maken van de langgerekte 30×120 tegel. Deze tegels zijn uitstekend geschikt voor gebruik op zowel de wand als de vloer, in intensief gebruikte commerciële én particuliere ruimtes.

Advies

Op deze website hebben we de mooiste collecties Ragno tegels geplaatst. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Heeft u een vraag over één van de series, of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op, zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren. Kijkt u voor inspiratie ook eens op onze facebookpagina. Wilt u de Ragno tegels liever in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze ruime, vernieuwde showroom in Sint Anthonis. Onze specialisten helpen u graag verder!

Hit enter to search or ESC to close