Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Venlo

Voor al uw wensen op het gebied van tegels in regio Venlo komt u naar Tegelhandel Van der Rijt. In Sint-Anthonis, op korte rijafstand van Venlo, vindt u in onze ruime showrooms diverse vloer- en wandtegels gepresenteerd staan. Bovendien hebben wij een ruime showtuin waar u een goede impressie verkrijgt voor keramische terrastegels. Kom gerust eens langs en maak kennis met de mogelijkheden voor uw tegelvloer.

Keramische tegels en tuintegels

Tegelhandel Van der Rijt heeft voor meer dan 100.000 m² tegels direct uit voorraad leverbaar. U vindt bij ons de tegels in diverse soorten, maten en stijlen. U kunt bij ons terecht voor:

Kom langs in onze showroom voor het complete aanbod of vraag een offerte aan via onze website!

Onderhoud en nazorg

Tegelhandel Van der Rijt is een ervaren specialist op het gebied van tegels. Door de jaren heen hebben wij ons assortiment zo uitgebreid dat u van ons het beste advies verkrijgt. Heeft u vragen over het onderhoud aan uw vloer of wat u moet doen met betrekking tot eventuele nazorg?  Voor advies en eventuele vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Tegelhandel regio Venlo

Heeft u al een doordachte keuze kunnen maken voor uw tegel? Bent u gebaat bij een professioneel advies van één van onze verkoopmedewerkers? Wij adviseren u graag wat het beste past in en rondom uw huis. Neem daarvoor contact met ons op of bezoek onze showrooms. Tegelhandel Van der Rijt: úw specialist voor tegels bij u thuis in Venlo en omgeving.

Hit enter to search or ESC to close