Tegels Venlo

Tegels Venlo

Voor al uw wensen op het gebied van tegels in de regio Venlo komt u naar Tegelhandel Van der Rijt. In Sint-Anthonis, op korte rijafstand van Venlo, vindt u in onze ruime showrooms diverse vloer- en wandtegels gepresenteerd staan. Bovendien hebben wij een ruime showtuin waar u een goede impressie verkrijgt voor keramische terrastegels.

Tegelhandel Van der Rijt heeft voor meer dan 100.000 m² tegels direct uit voorraad leverbaar. U vindt bij ons de tegels in diverse soorten, maten en stijlen. U kunt bij ons terecht voor:

Kom langs in onze showroom voor het complete aanbod of vraag een offerte direct aan via onze website!

Onderhoud en nazorg

Tegelhandel Van der Rijt is een ervaren specialist op het gebied van tegels. Door de jaren heen hebben wij ons assortiment zo uitgebreid dat u van ons het beste advies verkrijgt. Heeft u vragen over het onderhoud aan uw vloer of wat u moet doen m.b.t. eventuele nazorg?  Voor advies en eventuele vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Tegelhandel regio Venlo

Heeft u al een doordachte keuze kunnen maken voor uw tegel? Of bent u gebaat bij een professioneel advies van één van onze verkoopmedewerkers? Wij adviseren u graag wat het beste past in en rondom uw huis. Neem daarvoor contact met ons op of bezoek onze showrooms. Tegelhandel Van der Rijt: uw specialist voor tegels in de regio van Venlo!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën