ARTHIS 20mm

Merk: Caesar

*
Artikelnummer: Caesar ARTHIS 20mm Categorie:

Beschrijving

Caesar heeft met Arthis een heel bijzondere houtlook keramische tegel ontworpen. Ze zien er prachtig uit met een zeer natuurgetrouwe houtlook, terwijl ze uiteraard wel de eigenschappen hebben van een keramische tegel: sterk, eenvoudig in onderhoud én natuurlijk bestand tegen allerlei weersomstandigheden. In deze outdoor serie van 20 mm dikte kunt u kiezen uit twee kleuren warme, elegante kleuren en twee formaten: een vierkante tegel en een rechthoekig, plankvormig formaat. Kijk ook eens bij de indoor tegels uit deze Arthis serie. Die 9 mm dunne tegels zijn in vier kleuren beschikbaar. U kunt de Arthis keramische tegels online bekijken en een offerte aanvragen, maar uiteraard bent u ook van harte welkom in de showroom van Tegelhandel van der Rijt. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs, zodat wij u zo goed mogelijk persoonlijk kunnen helpen.

Levertijd

Levertijden kunnen wisselend zijn afhankelijk van waar de bestelde artikelen vandaan moeten komen. Voorraadartikelen welke uit ons magazijn kunnen binnen 1 week geleverd worden op het werkadres. Artikelen welke besteld moeten worden vanuit binnenland of buitenland kunnen binnen 2 á 3 weken geleverd worden.
Bovenstaande levertijden zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid op het bestel-moment en vertragingen tijdens transport. Heeft u vragen over de levertijd van uw offerte of bestelling neem dan contact op met één van onze verkopers of mail naar tegels@vdrijt.nl

Te bezichtigen in showroom

Ondanks onze showroom van 3000 m² is het helaas niet mogelijk om alle getoonde artikelen op onze website ook daadwerkelijk te presenteren. Mocht u dus een bezoekje willen brengen aan de showroom om een artikelen te bezichtigen informeer dan eerst bij één van onze verkopers of mail naar tegels@vdrijt.nl.