Tegels Groesbeek

Van der Rijt is in omgeving Groesbeek een erkende tegelhandel. Wij zijn al heel wat jaren werkzaam in de tegelbranche. Dit wil zeggen dat wij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Bij Van der Rijt heeft u een ruime keuze in verschillende soorten tegels. Heeft u nog geen idee waar u naar op zoek bent? Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag een handje om tot de juiste beslissing te komen! Zo kunnen wij u 40 verschillende soorten keramische terrastegels aanbieden, verdeeld in verschillende groepen:

  • Budget tegels
  • Magnum Ceramica Outdoor
  • Ragno Outdoor
  • Kronos Outdoor
  • Natural-Stones
  • Blue-Stones
  • 80x80x2 tegels.

Muurafdekkers

Het is belangrijk om uw muur, die u net gemetseld heeft, te beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. Muurafdekkers zijn betonnen afdekplaten en daarbij maakt u van uw muur een echte eyecatcher. Bij Van der Rijt zijn de muurafdekkers zodanig afgewerkt dat u het product kant en klaar kunt ontvangen. De standaard lengte hiervan is 1 meter en de breedte kan variëren van 15 centimeter tot 35 centimeter. Ons assortiment bestaat uit middelgrijs graniet, chinees hardsteen en basalt. Bij ons is er keuze genoeg zodat u altijd een product naar wens kunt bestellen!

Bereik

Wilt u een bezoekje komen brengen aan een van onze showrooms? U kunt onze showrooms vinden in Sint Anthonis, gelegen op De Staat. Elke showroom heeft haar eigen specialisatie. Zo heeft Tegelhandel Van der Rijt tegels voor keukens, badkamers en wc's. Bij Handelsonderneming Van Der Rijt kunt u terecht voor natuursteen en wandbekleding. Ook vindt u hier onze showtuin, waar u inspiratie op kunt doen voor de aankleding van uw terras of tuin. Bij Natuursteenbedrijf Van Der Rijt bieden wij natuurstenen bouwmaterialen aan zoals raamdorpels, deurdorpels, vensterbanken, spekbanden, schoorsteenplaten en muurafdekkers.

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.