Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Showroom

Kom naar onze vernieuwde showroom en laat u inspireren door ons prachtige nieuwe tegelcollectie. Een showroom van meer dan 3000 m2 binnen-, buitentegels en natuursteenmaatwerk. Veel tegels zijn op grote vloervlakken verwerkt, dit geeft een betere indruk van de tegel dan een losse tegel.

Vintage look

Ook de retro stijl word breed gepresenteerd in onze showroom. Vloervlakken, panelen en losse tegels om mee te combineren en te proberen.

120x120

Groot formaat tegels ontbreken uiteraard niet. 100×100 en 120×120 zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. In onze showroom hebben wij meerdere flipover displays om een breed assortiment te kunnen laten zien in dit mooie en rustige formaat tegels.

Kleine tegeltjes

Naast de grote hebben we ook de kleintjes. Veel verschillende stijlen kleuren. Leuk om te combineren juist met die grote tegels of voor in de gezellige koffiehoek.

Loods B

Een loods vol met kleine en ook heel veel grote partijen tegels tegen scherpe prijzen. Ook bieden we hier naast de restpartijen ook een vast pakket tegels aan zodat we altijd genoeg meters op voorraad hebben. Bekijk deze in Loods B!

Slabs

Een nieuwe trend binnen keramische tegels zijn de slabs. Formaten tot wel 160 x 320cm in veel verschillende stijlen mogelijk. Van betonlook tot marmerlook.

Marmer look

Een zeer actuele trend binnen tegels. Door de laatste technieken worden de mooiste marmers tot in detail gekopieerd wat een erg indrukwekkende uitstraling geeft.

Hit enter to search or ESC to close