Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Elst

Koop uw nieuwe tegels bij Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis. Op korte rijafstand van Elst heten wij u van harte welkom in onze ruime showroom en showtuin voor het bekijken van prachtige tegels. Wilt u uw nieuwe tegels online bestellen? Contacteer dan onze specialisten op het volgende telefoonnummer: 0485-382614. Wij denken gericht met u mee, zodat u dé perfecte tegels bij u thuis verkrijgt in Elst en omgeving.

Creëer dé ideale sfeer bij u thuis

Met dé juiste tegels creëert u dé ideale sfeer in uw woning, volledig conform uw wensen. Bij Tegelhandel Van der Rijt vindt u verschillende soorten tegels in diverse stijlen, merken en groottes. Zowel voor binnen als buiten. U kunt bij ons terecht voor:

Van Kronos tot Flaviker en van Grespania tot Panaria, Tegelhandel Van der Rijt heeft in het assortiment gerenommeerde en opkomende tegelmerken opgenomen. Bekijk alvast vele tegels in een natuurlijke omgeving via onze tegelviewer. Ideaal voor het verkrijgen van inspiratie en een impressie van de mogelijkheden.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Als tegelhandel in regio Elst bieden wij een jarenlange ervaring op het gebied van tegels. Hierdoor hebben wij relaties kunnen opbouwen met diverse fabrikanten. Resultaat: uitstekende kwaliteit tegels voor een scherpe prijs. Kiest u voor Tegelhandel Van der Rijt? Dan kiest u verder voor snelle levertijden, een enorme expertise én een uitgebreide keuze voor uw nieuwe tegels. Voor meer informatie omtrent onze tegelhandel kunt u terecht op Facebook.

Bezoek onze tegelhandel

Heeft u vragen? Wenst u meer informatie voor uw nieuwe tegelvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies, zodat u dé perfecte tegels voor uw woning bestelt. Tegelhandel Van der Rijt: voor prachtige tegels bij u thuis in omgeving Elst.

Hit enter to search or ESC to close