Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Tilburg

In de omgeving van Tilburg biedt Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis een prachtig assortiment van tegels. Benieuwd? Wilt u uw woonkamer, badkamer of tuin voorzien van nieuwe tegels? Vraag direct een offerte aan via de website of breng een bezoek aan onze showroom- en tuin. U vindt Tegelhandel Van der Rijt op De Staat te Sint-Anthonis, op een uurtje rijden van Tilburg. Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden op tegelgebied. Samen zorgen we ervoor dat u dé gewenste tegelvloer bij u thuis verkrijgt.

Vloer- en wandtegels én natuursteen

Tegelhandel Van der Rijt levert een passend assortiment van zowel opkomende als gerenommeerde merken. Van Caesar en van Cercom tot Grespania, u vindt bij ons altijd vloer-, wand- en terrastegels conform uw wensen. Bekijk gerust de mogelijkheden op onze website:

Bekijk onze tegels online

Liever passend advies voor uw tegelvloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen voorzien van passend advies. Om alvast kennis te maken met onze tegels, kunt u terecht onder tegelviewer. Op deze pagina is het mogelijk om diverse tegels in uw eigen woning te bekijken. Ideaal om een impressie voor nieuwe tegels te verkrijgen.

Werkwijze Tegelhandel Van der Rijt

Wij staan voor een snelle levering, een ruime voorraad van meer 100.000 m² én een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Verder kunt u bij ons rekenen op een professionele werkwijze. Kortom, Tegelhandel Van der Rijt is bij uitstek dé specialist voor tegels in regio Tilburg.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u vragen over één van onze tegels? Stel uw vragen door contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ook langskomen op locatie voor een impressie van de mogelijkheden. In onze showroom- en tuin vindt u prachtige uitstallingen van tegels.In onze showroom- en tuin vindt u prachtige uitstallingen van tegels in de omgeving van Tilburg. Daarnaast geeft onze Facebookpagina een goede impressie van het aanbod.

Hit enter to search or ESC to close