Tegels Nijmegen

Tegels Nijmegen

In de omgeving van Nijmegen is Tegelhandel Van der Rijt een erkende specialist in tegels. Door de jaren heen is ons assortiment steeds completer geworden. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende soorten tegels en producten:

Tegelhandel Van der Rijt kent een grote voorraad, waardoor wij in staat zijn om u snel en vakkundig te voorzien van kwaliteit tegels. In combinatie met onze gunstige verkoopprijzen zorgt dit ervoor dat wij dé specialist zijn voor tegels in de regio Nijmegen. Onze showrooms vindt u in Sint-Anthonis.

Vloertegels Nijmegen

Actief op zoek naar de juiste tegel? Dan zult u merken dat er vele mogelijkheden en dus alternatieven zijn. Zo zijn er voor tegels talloze kleuren, motieven, patronen en formaten mogelijk. Indien u kijkt naar een vloertegel, wordt er veelal gekozen voor een neutrale tegel. Hierbij kunt u het formaat en de kleur afstemmen op de wandtegels.

U kunt er ook voor kiezen om dit juist te contrasteren. In ogenschouw dient genomen te worden dat vloertegels wel op een wand kunnen worden toegepast, maar niet andersom. Dit komt doordat vloertegels een sterkere glazuurlaag hebben, waardoor de kans op slijtage veel kleiner is. Al met al zijn er vele combinaties te bedenken om iets naar wens te laten maken.

Tegelhandel regio Nijmegen

Tegelhandel Van der Rijt is al jaren dé specialist op het gebied van tegels in de regio Nijmegen. Wilt u echt en alleen de perfecte tegel voor uw badkamer? Kom langs en vraag naar de opties. Zelfs als u op zoek bent naar goedkope tegels in Nijmegen, dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden diverse restpartijen tegels aan voor zeer aantrekkelijke prijzen. Bekijk onze goedkope wandtegels of bezoek onze showroom(s). Voor meer informatie over ons assortiment kunt u contact opnemen. Wij adviseren u graag!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën