Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Nijmegen

In de omgeving van Nijmegen is Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis een erkende specialist in tegels. Door de jaren heen is ons assortiment steeds completer geworden. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende soorten tegels en producten:

Tegelhandel Van der Rijt kent een grote voorraad, waardoor wij in staat zijn om u snel en vakkundig te voorzien van kwaliteit tegels. In combinatie met onze gunstige verkoopprijzen zorgt dit ervoor dat wij dé specialist zijn voor tegels in de regio Nijmegen. Onze showrooms vindt u in Sint-Anthonis.

Prachtig aanbod aan vloertegels

Bij het kiezen van nieuwe tegels dient u diverse keuzes te maken. Vorm, kleur, materiaal, grootte én legpatroon bepalen namelijk gezamenlijk de uitstraling van uw omgeving. Het is daarom belangrijk dat u zich goed laat adviseren door een tegelspecialist. In de omgeving van Nijmegen levert Tegelhandel Van der Rijt een prachtig assortiment van tegels voor indoor en outdoor, ofwel keramische tegels en keramische terrastegels. Met betrekking tot keramische tegels kunt u bij ons terecht voor:

Vloertegels Nijmegen

Actief op zoek naar de juiste tegel? Dan zult u merken dat er vele mogelijkheden en dus alternatieven zijn. Zo zijn er voor tegels talloze kleuren, motieven, patronen en formaten mogelijk. Indien u kijkt naar een vloertegel, wordt er veelal gekozen voor een neutrale tegel. Hierbij kunt u het formaat en de kleur afstemmen op de wandtegels.

U kunt er ook voor kiezen om dit juist te contrasteren. In ogenschouw dient genomen te worden dat vloertegels wel op een wand kunnen worden toegepast, maar niet andersom. Dit komt doordat vloertegels een sterkere glazuurlaag hebben, waardoor de kans op slijtage veel kleiner is. Al met al zijn er vele combinaties te bedenken om iets naar wens te laten maken.

Tegelhandel regio Nijmegen

Tegelhandel Van der Rijt is al jaren dé specialist op het gebied van tegels in de regio Nijmegen. Wilt u echt en alleen de perfecte tegel voor uw badkamer? Kom langs en vraag naar de opties. Zelfs als u op zoek bent naar goedkope tegels in Nijmegen, dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden diverse restpartijen tegels aan voor zeer aantrekkelijke prijzen. Bekijk onze goedkope wandtegels of bezoek onze showroom(s). Voor meer informatie over ons assortiment kunt u contact opnemen. Wij adviseren u graag!

Hit enter to search or ESC to close