Tegels Limburg

Tegels Limburg

Voor tegels in de omgeving van Limburg komt u naar Tegelhandel Van der Rijt. Met een ruime showroom van meer dan 3000 m² vindt u ongetwijfeld een passend aanbod voor al uw tegelwensen. Wij hebben voor meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad direct leverbaar. U kunt denken aan:

Natuursteen tegels en maatwerk

Tegelhandel Van der Rijt biedt u een ruime keuze aan van natuursteen producten. Naast natuursteen tegels kunt u bij ons terecht voor onder andere muurafdekkers, stonepanels en zwembadranden. Wilt u liever iets op maat laten maken? Neem daarvoor contact met ons op. Met vakkundige machines kunnen wij al uw wensen op het gebied van natuursteen realiseren!

Onderhoud

Het is belangrijk om tegels goed te onderhouden en te plaatsen. Voor een passend advies op het gebied van onderhoud of het betegelen van uw tegelvloer kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze verkoopmedewerkers ondersteunen u graag!

Tegelhandel Van der Rijt is dé tegelspecialist

Vanuit Sint-Anthonis garanderen wij een snelle levering door heel Nederland. Bovendien kunnen wij de beste prijs/kwaliteitsverhouding van tegels presenteren. Door scherp in te kopen verkrijgt u kwaliteitsproducten tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten of twijfelt u over de juiste keuze tegel? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom(s). Tegelhandel Van der Rijt heet u van harte welkom voor tegels in de omgeving van Limburg!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën