Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Limburg

Voor tegels bij u thuis in de provincie Limburg komt u naar Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis, net over de provinciegrens met Brabant Met een ruime showroom van meer dan 3000 m² vindt u ongetwijfeld een passend aanbod voor al uw tegelwensen. Wij hebben voor meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad direct leverbaar. U kunt denken aan:

Natuursteen tegels en maatwerk

Tegelhandel Van der Rijt biedt u een ruime keuze aan van natuursteen producten. Naast natuursteen tegels kunt u bij ons terecht voor onder andere muurafdekkers, stonepanels en zwembadranden. Wilt u liever iets op maat laten maken? Neem daarvoor contact met ons op. Met vakkundige machines kunnen wij u al uw wensen realiseren op het gebied natuursteen bij uw woning in Limburg.

Onderhoud van tegelvloer

Het is belangrijk om tegels goed te onderhouden en te plaatsen. Voor een passend advies op het gebied van onderhoud of het betegelen van uw tegelvloer kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze verkoopmedewerkers ondersteunen u graag voor uw tegels in Limburg en omgeving.

Tegelhandel Van der Rijt is úw tegelspecialist

Vanuit Sint-Anthonis garanderen wij een snelle levering door heel Nederland. Bovendien kunnen wij de beste prijs/kwaliteitsverhouding van tegels presenteren. Door scherp in te kopen, verkrijgt u kwaliteitsproducten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Bestel eenvoudig uw vloer-, wand- of tuintegels

Heeft u vragen over onze producten of twijfelt u over de juiste tegel? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom(s). Tegelhandel Van der Rijt heet u van harte welkom voor tegels in de omgeving van Limburg.

Hit enter to search or ESC to close