Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Brabant

Bent u op zoek naar een tegelhandel in Brabant voor nieuwe tegels? Tegelhandel Van der Rijt biedt een zeer uitgebreid assortiment van tegels. U kunt bij ons terecht voor keramische tegels, keramische terrastegels, natuursteen én natuursteen maatwerk. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden online of kom langs in de showroom. Wij heten u van harte welkom.

Keramische tegels voor binnen

Keramische tegels zijn zeer geschikte tegels voor uw woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Bij Tegelhandel Van der Rijt vindt u de volgende keramische tegels:

Keramische terrastegels – tuintegels

Keramische terrastegels zijn daarentegen geschikt voor dagelijks gebruik in uiteenlopende omgevingen buiten. Dit komt doordat keramische terrastegels slipvast, onderhoudsvriendelijk, krasbestendig en vloeistofdicht zijn. Van betonlook tot houtlook terrastegels, Tegelhandel Van der Rijt herbergt een prachtig assortiment van tegels in Brabant!

Natuursteen tegels en natuursteen op maat

U vindt bij Tegelhandel Van der Rijt zowel natuursteen tegels als natuursteen op maat. Wilt u iets conform uw wensen laten maken? Geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Tegelhandel Van der Rijt. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van een passend advies omtrent de verzorging van uw vloer. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Prachtige tegelhal en showtuin

Met meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar zijn wij oprecht dé tegelspecialist van Brabant. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Bezoek onze ruime showrooms van 3000 m² op De Staat te Sint-Anthonis. In onze woon inspirerende showrooms staan de tegels gepresenteerd in diverse stijlen, soorten en maten. Ongetwijfeld dat u bij Tegelhandel Van der Rijt in Brabant dé juiste tegels voor binnenshuis en buitenshuis vindt. Heeft u vragen over onze producten of wilt u een passend tegeladvies? Neem contact op met Tegelhandel Van der Rijt voor de mogelijkheden.

Maak kennis met Tegelhandel Van der Rijt

Verkrijg alvast een impressie van de mogelijkheden door ons te volgen op Facebook. Hier vindt u diverse referenties en soorten tegels. Alvast welkom en tot ziens in onze showroom(s) op De Staat te Sint-Anthonis.

Hit enter to search or ESC to close