Tegels Brabant

Tegels Brabant

Bent u op zoek naar een tegelhandel in Brabant voor nieuwe tegels? Tegelhandel Van der Rijt biedt een zeer uitgebreid assortiment van tegels. U kunt bij ons terecht voor:

Keramische tegels

Keramische tegels zijn zeer geschikte tegels voor uw woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Bij Tegelhandel Van der Rijt vindt u de volgende keramische tegels:

Keramische terrastegels

Keramische terrastegels zijn daarentegen geschikt voor dagelijks gebruik in uiteenlopende omgevingen buiten. Dit komt doordat keramische terrastegels slipvast, onderhoudsvriendelijk, krasbestendig en vloeistofdicht zijn.

Natuursteen

U vindt bij Tegelhandel Van der Rijt zowel natuursteen tegels als natuursteen op maat. Wilt u iets op maat laten maken? Geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Tegelhandel Van der Rijt. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van een passend advies omtrent de verzorging van uw vloer. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen!

Prachtige showrooms en showtuin

Met meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar zijn wij oprecht dé tegelspecialist van Brabant. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Bezoek onze ruime showrooms van 3000 m² op De Staat te Sint-Anthonis. In onze woon inspirerende showrooms staan de tegels gepresenteerd in diverse stijlen, soorten en maten. Ongetwijfeld dat u bij Tegelhandel Van der Rijt de juiste tegel voor binnenshuis en buitenshuis vindt. Heeft u vragen over onze producten, of wilt u een passend tegeladvies? Neem contact op met Tegelhandel Van der Rijt voor alle mogelijkheden!

Verkrijg alvast een impressie van de mogelijkheden door ons te volgen op Facebook. Hier vindt u diverse referenties en soorten tegels. Alvast welkom en tot ziens in onze showroom(s) op De Staat te Sint-Anthonis!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën