Tegels Sint-Anthonis, Venray, Uden

Tegels Sint-Anthonis, Venray en Uden

Om van uw nieuwe huis een thuis te maken, is de keuze van de juiste tegel van essentieel belang. Bijna niets heeft in het huis zoveel invloed als tegels. Natuursteen of keramiek? Tegelhandel Van der Rijt helpt u graag bij de keuze om uw droompaleis naar wens te maken!

Tegelvloer

Tegelhandel Van der Rijt is met recht een specialist in haar vakgebied te noemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten een uitgebreid assortiment aanbieden. Voor het maken van een tegelvloer leveren wij onder andere de volgende soorten tegels:

Tevens biedt Tegelhandel Van der Rijt onderhoudsproducten aan van Sealguard en Moeller Stone Care. Een tegelvloer vergt onderhoud. Maak daarom gebruik van reinigers en beschermers om de levensduur van uw vloer te verlengen.

Behalve onderhoudsproducten zijn er verwerkingsmaterialen om de tegelvloer van goed onderhoud te voorzien. Zo bieden wij een groot assortiment van verwerkingsmaterialen. Wij hebben topmerken als Omicol, Ardex, Varistone en Schonox om uw vloer te beschermen. Zo heeft u kwaliteitsproducten in huis om uw tegels netjes en goed verzorgd te houden!

Showrooms

Tegelhandel Van der Rijt heeft meerdere showrooms, ieder gericht op haar eigen productgroep. Wilt u uw tuin van nieuwe terrastegels voorzien? Of toch een nieuwe tegelvloer aanleggen? Door het complete assortiment kunnen wij u voorzien van de juiste oplossing binnen- en buitenshuis. Bezoek één van onze showrooms om een blik te werpen met uw eigen ogen. Wij staan voor u klaar met een passend advies en de juiste oplossing! Onze showrooms zijn gevestigd in Sint-Anthonis en op korte afstand van Venray en Uden.

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën