Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Sint-Anthonis, Venray, Uden

Bent u woonachtig in Sint-Anthonis, Venray of Uden en wilt u nieuwe tegels? Om van uw nieuwe huis een thuis te maken, is de keuze van de juiste tegel van essentieel belang. Bijna niets heeft in het huis zoveel invloed als tegels. Natuursteen of keramiek? Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis helpt u graag bij de keuze voor tegels in regio Sint-Anthonis, Venray en Uden!

Dé specialist voor uw tegelvloer

Tegelhandel Van der Rijt is met recht een specialist in haar vakgebied te noemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten een uitgebreid assortiment aanbieden. Voor het maken van een tegelvloer leveren wij onder andere de volgende soorten tegels:

Onderhoudsproducten en verwerkingsmaterialen

Tevens biedt Van der Rijt onderhoudsproducten aan van Sealguard en Moeller Stone Care. Een tegelvloer vergt onderhoud. Maak daarom gebruik van reinigers en beschermers om de levensduur van uw vloer te verlengen.

Behalve onderhoudsproducten zijn er verwerkingsmaterialen om de tegelvloer van goed onderhoud te voorzien. Zo bieden wij een groot assortiment van verwerkingsmaterialen. Wij hebben topmerken als Omicol, Ardex, Varistone en Schonox om uw vloer te beschermen. Zo heeft u kwaliteitsproducten in huis om uw tegels netjes en goed verzorgd te houden!

Een tegelvloer conform uw wensen

Al meer dan vijftig jaar zijn kwaliteit en service leidend voor onze tegelhandel. Om u als klant zo goed mogelijk te adviseren, blijven onze medewerkers continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op tegelgebied. Een nieuwe trend is bijvoorbeeld een grotere tegel in combinatie met mozaïek tegels. Hierdoor wordt er een unieke uitstraling gecreëerd. Zo geven deze kleine badkamertegeltjes een leuk accent in een nis of strook achter het bad. Kortom: nabij Uden houden wij als tegelhandel rekening met alle trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels.

Tegelhandel met prachtige showrooms

Tegelhandel Van der Rijt heeft meerdere showrooms, ieder gericht op haar eigen productgroep. Wilt u uw tuin van nieuwe terrastegels voorzien? Een nieuwe tegelvloer binnen aanleggen? Door het complete assortiment kunnen wij u voorzien van de juiste oplossing binnen- en buitenshuis. Bezoek één van onze showrooms om een blik te werpen met uw eigen ogen. Wij staan voor u klaar met een passend advies en de juiste oplossing! Onze showrooms met prachtige tegels zijn gevestigd in Sint-Anthonis, op korte rijafstand van Venray en Uden.

Hit enter to search or ESC to close