Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Gelderland

Bent u woonachtig in de provincie Gelderland en wilt u graag nieuwe tegels bij u thuis? Op korte rijafstand van Gelderland vindt u in Sint-Anthonis Tegelhandel Van der Rijt. Als tegelspecialist bieden wij een uitgebreid assortiment van prachtige tegels. Hierbij heeft u keuze uit zowel gerenommeerde als opkomende merken. Benieuwd? Plan direct een afspraak in en laat u op locatie adviseren door onze medewerkers.

Tegels voor binnen én buiten

Wilt u een nieuwe tegelvloer aanleggen in uw woonkamer, badkamer of keuken? Heeft u het voornemen om een nieuw terras aan te leggen met nieuwe tegels? Dagelijks verwelkomen wij vele klanten uit Gelderland, Noord-Brabant en Limburg voor de aanschaf van nieuwe tegels, zowel voor binnen als buiten. U vindt de volgende soorten tegels in ons assortiment:

Bij het uitzoeken van uw nieuwe tegels heeft u keuze uit verschillende maten én kleurschakeringen. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden op onze website of maak een afspraak en bekijk de tegels met uw eigen ogen. Door het uitgebreide aanbod aan tegels, vindt u altijd bij ons dé perfecte tegel voor bij u thuis.

Waarom Tegelhandel Van der Rijt?

Als tegelhandel bieden wij een ruime ervaring van meer dan vijftig jaar in ons vakgebied. Kiest u voor Tegelhandel Van der Rijt? Dan kiest u voor een uitstekende kwaliteit en service. Door scherpe inkoopafspraken verkrijgt u top kwaliteit producten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Verder hanteren wij een ruime voorraad, waardoor u snel de beschikking heeft over de bestelde tegels. Kortom, Tegelhandel Van der Rijt is úw tegelspecialist in de omgeving van Gelderland!

Bezoek onze ruime showroom

Gevestigd op De Staat te Sint-Anthonis heten wij u van harte welkom in onze prachtige showrooms. Maak vrijblijvend een afspraak en maak kennis met de mogelijkheden op tegelgebied. U kunt alvast een kleine impressie van Tegelhandel Van der Rijt verkrijgen door ons te bezoeken op Facebook.

Hit enter to search or ESC to close