Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Beek en Donk

De mooiste tegels voor Beek en Donk

Bent u op zoek naar een tegelhandel in de buurt van Beek en Donk met een uitgebreide selectie hoogwaardige tegels? Tegelhandel Van der Rijt, gevestigd in Sint Anthonis, is hét adres om rekening mee te houden. Met het meest uitgebreide assortiment van de regio is het voor iedereen in Beek en Donk de moeite waard om ons brede scala aan tegelcollecties van gerenommeerde en opkomende merken te komen bewonderen. Meer dan 50 jaar ervaring in de tegelbranche betekent dat wij sterke relaties hebben opgebouwd met fabrikanten Daardoor kunnen wij prachtige keramische tegels aanbieden tegen hele aantrekkelijke prijzen.

Een ruim assortiment en een grote voorraad tegels voor Beek en Donk

In onze showroom ontdekt u de mooiste en meest vooraanstaande tegelmerken, maar wij houden ook voortdurend de nieuwste trends en opkomende merken in de gaten. U vindt bij ons een uitgebreide selectie tegels, waaronder die van bekende namen zoals Caesar, Kronos, Isla, Coverlam, Flaminia en Serenissima. Veel van deze tegels worden geproduceerd in het hart van de Italiaanse keramische tegelindustrie, nabij steden als Bergamo en Sassuolo. Ook Spanje levert prachtige tegelcollecties in diverse stijlen en maten, variërend van klassieke mediterrane ontwerpen tot moderne metal-, beton- en houtlooks. Voor elk type interieur is er bij Van der Rijt een passende tegel te vinden.

Welke stijl past bij u?

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste tegel een belangrijke beslissing is voor uw interieur. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze. Met onze uitgebreide tegelcollectie kan het soms lastig zijn om te kiezen, maar door de juiste vragen te stellen, vinden we samen de tegel die het beste past bij uw wensen en behoeften.

Meer dan alleen keramische tegels

Naast keramische tegels bieden wij ook natuursteen terrastegels aan. Bovendien hebben we een uitgebreid assortiment producten om uw tegels en buitenruimte te onderhouden, en beschikken we over aanvullende afwerkproducten zoals zwembadranden en muurafdekkers.

Ontdek de pracht van XXL Tegels

Streeft u naar een strakke en ruime uitstraling? Of heeft u een compacte ruimte die u groter wilt doen lijken? XXL-tegels creëren een ultramoderne look met minimale voegen, waardoor ruimtes groter lijken. Deze tegels kunnen ook prachtig gecombineerd worden met andere tegelsoorten, zoals houtlook tegels in laminaatformaat, mozaïektegels of tegels met opvallende patronen.

Meer informatie en contact

Op onze website vindt u een overzicht van de belangrijkste tegelcollecties uit ons assortiment. Hier kunt u tevens vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u de tegels liever in het echt wilt zien, nodigen onze verkoopspecialisten u van harte uit in onze showroom, die gunstig gelegen is ten opzichte van Beek en Donk, in Sint Anthonis. Maak een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken, of kom gewoon spontaan langs. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op; wij staan voor u klaar om u te helpen!

Hit enter to search or ESC to close