QUARTZ ESSENCE

Merk: Caesar

*
Artikelnummer: Caesar Quartz Essence Categorieƫn: , , ,

Levertijd

Levertijden kunnen wisselend zijn afhankelijk van waar de bestelde artikelen vandaan moeten komen. Voorraadartikelen welke uit ons magazijn kunnen binnen 1 week geleverd worden op het werkadres. Artikelen welke besteld moeten worden vanuit binnenland of buitenland kunnen binnen 2 Ć” 3 weken geleverd worden.
Bovenstaande levertijden zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid op het bestel-moment en vertragingen tijdens transport. Heeft u vragen over de levertijd van uw offerte of bestelling neem dan contact op met Ć©Ć©n van onze verkopers of mail naar tegels@vdrijt.nl

Beschrijving

De Quartz Essence serie van Caesar hebben een intense, luxe Leisteenlook gebaseerd op het hoogwaardige kwartsiet dat in de Alpen te vinden is. De ontelbare facetten van origineel natuursteen komen in deze tegel bij elkaar. Quartz Essence is ontzettend veelzijdig en kan zowel binnen als buiten op vele manieren gebruikt worden.

Quartz Essence is een fascinerende tegel om te zien Ć©n om aan te raken. Het oppervlak vertoont verfijnde aderen en een subtiele glans. E en grote verscheidenheid aan kleurschakeringen en de typische scheurtjes die in origineel natuursteen te vinden zijn, maken Quartz Essence helemaal af.

De essentie van natuurlijk kwartsiet wordt in vijf verschillende kleuren gevat. Rocky bijvoorbeeld, heeft een helder en gelaagd uiterlijk, terwijl de kleur Flake helder en wit is. Nest is gebaseerd op subtiele zandkleuren en Burnt heeft verschillende diepe grijstinten in zich. Wild tot slot, is een combinatie van klassieke natuursteentinten en warme, bruinachtige accenten.

Door de vele verschillende formaten is het mogelijk om oneindig veel verschillende patronen te leggen. Zo is er een langwerpig formaat van 10 x 60 cm, en extra groot formaat van 60 x 1120 cm, maar ook meer gangbare groottes zoals bijvoorbeeld 60 x 60 cm of 30 x 60 zijn mogelijk. Kies voor een recht afgezaagde tegel voor een strakke uitstraling, of voor een niet gerectificeerde afwerking om een natuurlijker patroon te verkrijgen.

Zowel voor binnen als voor buiten zijn de tegels uit de Quartz Essence te gebruiken: de dikte varieert tussen de 8 en 20 mm.

Wilt u meer weten over deze veelzijdige natuursteenlook tegel van Caesar? Neem dan even contact met ons op, of maak een afspraak en kom Quartz Essence bezichtigen in onze ruime showroom in Sint Anthonis. De adviseurs van Tegelhandel Van der Rijt vertellen u dan alles over de mogelijkheden.

Te bezichtigen in showroom

Ondanks onze showroom van 3000 mĀ² is het helaas niet mogelijk om alle getoonde artikelen op onze website ook daadwerkelijk te presenteren. Mocht u dus een bezoekje willen brengen aan de showroom om een artikelen te bezichtigen informeer dan eerst bij Ć©Ć©n van onze verkopers of mail naar tegels@vdrijt.nl.

Uitgelichte videobestanden