MEET

Merk: Caesar

*
Artikelnummer: Caesar MEET Categorieƫn: , , ,

Levertijd

Levertijden kunnen wisselend zijn afhankelijk van waar de bestelde artikelen vandaan moeten komen. Voorraadartikelen welke uit ons magazijn kunnen binnen 1 week geleverd worden op het werkadres. Artikelen welke besteld moeten worden vanuit binnenland of buitenland kunnen binnen 2 Ć” 3 weken geleverd worden.
Bovenstaande levertijden zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid op het bestel-moment en vertragingen tijdens transport. Heeft u vragen over de levertijd van uw offerte of bestelling neem dan contact op met Ć©Ć©n van onze verkopers of mail naar tegels@vdrijt.nl

Beschrijving

Maak kennis met de Meet serie van Caesar Ceramiche. Deze houtlook tegel laat zich kenmerken door een antiek uiterlijk. Het lijkt hier en daar zelfs wat onderhevig aan lichte slijtage, terwijl dat uiteraard niets afdoet aan de kwaliteit van het keramiek. Het doorleefde uiterlijk zorgt ervoor dat uw interieur een extra warme en gezellige sfeer geeft: Er wordt geleefd in het huis.

De tegels uit de serie Meet zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, variĆ«rend van licht tot donker: Eclectic Brown, Allure Hazel, Chic Beige en Scandi White. De standaard maten voor alle vier de tinten is 20×120 cm, maar de kleuren Allure Hazel en Chic Beige zijn ook in een bijzondere vierkante uitvoering verkrijgbaar. Deze tegels vertonen een subtiel legpatroon dat een hout mozaĆÆek perfect nabootst.

Bent u benieuwd naar de impact van het uiterlijk van deze bijzondere houtlook keramische tegels? Kom ze dan snel bekijken in onze showroom in Sint Anthonis. Maak vandaag nog een afspraak; onze verkoop specialisten vertellen u graag alles over Meet!

Te bezichtigen in showroom

Ondanks onze showroom van 3000 mĀ² is het helaas niet mogelijk om alle getoonde artikelen op onze website ook daadwerkelijk te presenteren. Mocht u dus een bezoekje willen brengen aan de showroom om een artikelen te bezichtigen informeer dan eerst bij Ć©Ć©n van onze verkopers of mail naar tegels@vdrijt.nl.