Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Panaria tegels

Het gerenommeerde Italiaanse tegelmerk Panaria is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige keramische tegels voor vloeren en wanden. De tegelcollecties zijn ontworpen in verschillende stijlen, variërend van modern tot klassiek.  Panaria Ceramica wordt geroemd om hun aandacht voor detail, kwaliteit en innovatie in hun producten. Zowel in residentiële als in commerciële projecten worden hun tegels veel gebruikt, ook vanwege hun duurzaamheid en esthetiek.

Lees meer

Panaria keramische vloer- en wandtegels

Bij Van der Rijt hebben we verschillende Panaria tegelcollecties op voorraad. Voor een hoogwaardige natuursteenlook tegel kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Frame of de Pierre des Rêves collectie. Frame heeft een wat meer eigentijdse uitstraling met strakkere lijnen en modernere kleuren. Pierre des Rêves doet klassieker aan, met natuursteenachtige texturen en kleuren die doen denken aan traditionele natuursteenmaterialen zoals marmer en kalksteen. De Borealis en Kairos collecties bestaan uit elegante houtlook tegels met subtiele details. Bent u op zoek naar een moderne, strakke betonlook, dan past La Matière daar perfect bij. De dooraderde stonelook van Via Maestra is indrukwekkend om te zien door het 3D-effect en is verkrijgbaar in vier moderne kleuren.

De voortdurende focus op innovatie van Panaria

Panaria staat bekend om het innovatieve karakter. Continue ligt hun focus op het verbeteren van technologieën om hun producten te verbeteren. Zo hebben ze flink geïnvesteerd in milieuvriendelijke productieprocessen, zoals het minimaliseren van afval en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Door geavanceerde digitale printtechnologieën te gebruiken kan Panaria hele realistische en gedetailleerde ontwerpen maken. Daardoor hebben de tegels ook een zeer authentieke uitstraling. Ook op het gebied van textuur en oppervlaktebehandelingen experimenteert Panaria voortdurend. Al dit soort innovaties voegen diepte toe en maken hun tegelontwerpen fascinerend om te zien.

Antibacteriële coating

Verder zijn een aantal van de tegelcollecties van Panaria behandeld met een antibacteriële coating. Deze exclusieve technologie is ontwikkeld door Panaria zelf en zorgt ervoor dat bacteriën en micro-organismen geen kans krijgen op het oppervlak. Microben worden onschadelijk gemaakt en hun reproductie wordt tegengegaan.

 

Bestel uw Panaria tegels online bij Van der Rijt

Wilt u meer weten over de keramische tegels van Panaria? Neem direct contact met ons op. Dat kan door het formulier hiernaast in te vullen, maar u kunt uiteraard ook altijd even bellen. Wilt u de tegels graag eens in het echt bekijken, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Sint Anthonis. Wanneer u een afspraak maakt, weet u zeker dat één van onze verkoopspecialisten alle tijd voor u neemt om u te adviseren!

Hit enter to search or ESC to close