Terrastegels Eindhoven

Tegelhandel Van der Rijt is dé specialist op het gebied van tegels. Wij beschikken over een zeer uitgebreid tegelassortiment. Laat u adviseren en informeren door een van onze vakkundige medewerkers. Bent u van plan om een nieuw terras aan te leggen, maar heeft u nog geen inspiratie? Breng dan een bezoekje aan onze showtuin. Deze ligt gelegen op De Staat te Sint-Anthonis. Deze locatie leent zich ideaal om terrastegels in en rondom Eindhoven te bekijken.

Natuurstenen vloer

Van der Rijt biedt natuurstenen vloeren aan voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een natuurstenen vloer heeft weinig tot geen onderhoud nodig, wat natuurlijk erg in uw voordeel werkt! Het product is daarbij ook slijtvast, duurzaam en uniek. Er is ruime keuze op het gebied van natuurstenen tegels. Denk hierbij aan de soorten, maten en kleuren. Samen met u gaan wij op zoek naar de tegel die bij uw wensen past. Zo heeft u bijvoorbeeld een keuze uit basalt, hardsteen en graniet.

Wilt u natuursteen op maat? Dan bent u hiervoor ook bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor dorpels voor aan uw deur of raam, muurafdekkers en vensterbanken van natuursteen van hoge kwaliteit.

Werkwijze

Eventuele bemonstering van tegels of natuursteen is mogelijk. U ontvangt een monster van ca. 10x10 cm. Deze zullen geheel kosteloos naar u worden opgestuurd. Houdt er te allen tijde rekening mee dat dit doorsnee monsters zijn en dat de tinten, structuur en/of maatvoeren kunnen afwijken van onze huidige voorraad. Daarbij hanteren wij zeer gunstige verkoopprijzen doordat onze producten in het buitenland worden ingekocht. Landen waar u aan kunt denken zijn: China, Duitsland, Spanje, Italië, Vietnam, India, België en Turkije.

Vragen over onze producten en/of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0485-382614. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in Sint-Anthonis! Onze enthousiaste medewerkers ontvangen u graag met open armen.