Terrastegels

Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van terrastegels is Van der Rijt oprecht een begrip te noemen. Wij bieden dan ook een zeer riant assortiment aan van keramische en natuurstenen terrastegels, welke direct uit voorraad leverbaar zijn. De terrastegels worden veelal uit het buitenland gehaald, waardoor wij u de tegels tegen gunstige prijzen kunnen aanbieden. Bovendien heeft u bij ons een grote keuze uit verschillende kleuren, afmetingen en prijzen. Hierdoor kunt u uw eigen stijl creëren naar wens!

Terrastegels bieden vele voordelen:

  • Krasbestendig;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Anti- slip;
  • Vloeistof dicht;
  • Sterk.

Via onze website krijgt u al een duidelijk beeld van onze terrastegels en de voordelen ervan. Wilt u toch liever de tegels goed bekijken? Geen probleem! Onze specialisten staan voor u klaar met een bakje koffie om u te adviseren omtrent ons assortiment. Laat uzelf inspireren in onze showroom en showtuin.

Natuursteen

Zoals gezegd biedt Van der Rijt natuursteen terrastegels aan. De mogelijkheden zijn eindeloos. In ons assortiment vindt u terrastegels van:


Terrastegels van natuursteem geven uw tuin een chique uitstraling. In combinatie met de duurzaamheid en milieuvriendelijk passen deze tegels in iedere tuin. Of het nu gaat om een klassieke dan wel moderne tuin, natuursteen terrastegels biedt iets extra's voor uw tuin. Bij Van der Rijt heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk natuursteen. Ideaal om uw tuin te perfectioneren!

Goedkope tegels voor uw terras

Heeft u een krapper budget ter beschikking? Bij Van der Rijt kunt u ook terecht voor goedkope tegels. Wij bieden diverse restpartijen terrastegels van goede kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Wilt u graag meer informatie over terrastegels of welke restpartij nog voorradig is? Neemt u dan gerust contact met ons op.