Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Zetten

Woont u in Zetten en bent u op zoek naar tegels? Bij Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis vindt u top kwaliteit tegels tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kijk eens rond op onze website voor het complete aanbod. Wenst u passend advies bij de keuze voor uw nieuwe tegels? Bezoek gerust onze ruime showroom(s) in Sint-Anthonis. Onze medewerkers helpen u graag verder. Bij vragen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Keramische tegels en natuursteen

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij de kwaliteit van de producten kunnen waarborgen. Door onze producten veelal uit het buitenland te importeren, bieden wij u dé beste prijs/kwaliteitsverhouding. Verder hanteren wij een ruim assortiment, zodat u altijd dé perfecte tegels voor uw wensen verkrijgt in Zetten en omgeving. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Laat u vrijblijvend adviseren

Onze verkopers kennen een jarenlange ervaring en hebben al vele huishoudens geholpen. Hierdoor kunnen wij u altijd van hét beste advies voorzien. Kom gerust eens langs, wij laten u graag de mogelijkheden zien en helpen u om dé perfecte tegels te vinden. Heeft u al prachtige tegels gevonden, maar heeft u vragen omtrent het onderhouden van uw tegelvloer. Ook hiervoor kunt u terecht bij Tegelhandel Van der Rijt. Om nog jarenlang van een prachtige tegelvloer te genieten, is het immers belangrijk dat het goed onderhouden wordt.

Kom eens langs

Bent u dus op zoek naar dé ideale tegels voor bij u thuis in Zetten of omgeving? Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze ruime showroom en -tuin in Sint Anthonis om de mogelijkheden te bekijken. Onze medewerkers staan klaar om u met een kopje thee of koffie te verwelkomen. Voor een impressie van de mogelijkheden kunt u alvast onze Facebookpagina bezoeken.

Hit enter to search or ESC to close