Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Waalwijk

Als erkende tegelhandel in regio Waalwijk bieden wij een uitgebreid aanbod aan tegels in verschillende soorten, maten en kleurschakeringen. Wilt u een nieuwe vloer bij u thuis? In uw huiskamer, badkamer of keuken? Voor al uw vloerwensen bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd? Neem dan contact op met Tegelhandel Van der Rijt voor het maken van een afspraak. Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom(s).

Prachtige vloer- en tuintegels bij u thuis

Tegels maken van uw huis een thuis; het is dan ook een essentieel onderdeel van het interieur. Bovendien kunt u met de juiste tegels nog jaren vooruit. Zoekt u dé perfecte tegels en bent u woonachtig in de omgeving van Waalwijk? Bezoek eens Tegelhandel Van der Rijt. Onze medewerkers staan te trappelen om u van passend advies te voorzien op het gebied van:

Meer dan 3.000 m² showroom

U heeft bij ons een ruime keuze in verschillende soorten producten. Dit varieert van houtlook tegels tot stapelblokken en van badkamer tegels tot tegeldragers. Verder bent u bij ons gewaarborgd van een goede prijs/kwaliteitsverhouding, een snelle levering van de bestelde producten én een uitstekende service. Kiest u voor Tegelhandel Van der Rijt? Dan kiest u voor dé specialist in tegels regio Waalwijk.

Plan een afspraak in

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe tegelvloer? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom en ontdek de mogelijkheden voor uw tegels in de omgeving van Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen voor de gewenste tegels via onze website. Een kleine impressie van Tegelhandel Van der Rijt kunt u alvast verkrijgen door ons te bezoeken op Facebook. Alvast tot ziens in onze showroom.

Hit enter to search or ESC to close