Tegels Venlo

Woonachtig in Venlo en op zoek naar dé tegelspecialist van de omgeving? Zoek dan niet meer rond en kom de vele mogelijkheden bekijken bij Van Der Rijt. In Sint-Anthonis, op korte rijafstand van Venlo, vindt u diverse tegels op maat. Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak kunnen wij hedendaags wel meer dan 100.000 m2 tegels in voorraad aanbieden. In combinatie met een grote showroom- en tuin zal het aan niets voor u ontbreken bij een bezoekje. Bovendien garanderen wij een zeer snelle levering, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe tegels. Wel zo ideaal te noemen indien u snel van uw oude tegels af wilt.

Onderhoud en nazorg

Met Van Der Rijt treft u een partner die zoals gezegd een ervaren rot in het vak is. Ons assortiment is dan ook zeer compleet te noemen. Niet alleen kunt u bij Van Der Rijt terecht voor alle soorten diverse tegels, ook voor het onderhoud en nazorg kunnen wij u helpen. Wij adviseren onze klanten bij aankoop altijd om goed te zorgen voor de tegels. Zo kunt u de levensduur verlengen en blijft het tevens stralend. Van Der Rijt biedt in het assortiment van onderhoudsproducten uitsluitend A-kwaliteit merken aan. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de reinigers en beschermers van Moeller Stone Care en Seal Guard. Wilt u graag enig advies voor het beschermen van uw tegels? Onze specialisten helpen u graag met een passend advies op maat. Dat is dé service die we graag aanbieden.

Tegelhandel regio Venlo

Heeft u al de juiste tegel op onze website gevonden? Of wilt u graag een deskundig advies over wat mogelijk het best past bij uw huis? Neem dan contact op met Van Der Rijt, dé tegelhandel voor omgeving Venlo. Bekijk direct op onze website naar de vele tegels of vraag erna bij onze medewerkers. U kunt onze gemakkelijk en snel bereiken per zowel de telefoon als mail.