Tegels Veghel

Voor een ruim assortiment aan mooie tegels in omgeving Veghel moet u zeker weten bij Van der Rijt zijn. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in diverse soorten tegels en zijn wij dé tegelhandel in omgeving Veghel. Zo hebben wij diverse keramische wand- en vloertegels in allerlei verschillende soorten en maten voor onder andere in de keuken, woonkamer en in de badkamer. De vorm, kleur, het materiaal en grootte bepalen samen de uitstraling in uw huis. Bij ons vindt u zeker de tegels die bij u passen. Verder hebben wij een ruim assortiment tegels voor buiten. Zo kan men denken aan terrastegels van natuursteen of van keramische terrastegels.

Dankzij onze grote voorraad zijn wij in staat om men snel van tegels te voorzien van uitstekende kwaliteit.

Keramische terrastegels

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in tegels voor binnen, maar dus ook voor buiten. De keramische terrastegels zijn een uitstekend alternatief op tegels van natuursteen. Tegenwoordig zijn de terrastegels ontzettend populair en zijn zo overal in Nederlands te vinden.

De keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk, krasbestendig en vloeistofdicht. De eigenschappen van deze tegels maken het uiterst geschikt voor verschillende omgevingen. Het is zeker een ideale uitkomst voor mensen die krassen en vlekken in de terrastegels storend vinden. De keramische terrastegels zijn een geweldig kwaliteitsproduct dat vele technieken kent.

Zo hebben wij meer dan 40 verschillende soorten keramische terrastegels, opgedeeld in verschillende groepen:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de diverse tegels? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Sint Anthonis, niet ver van Veghel.