Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Valkenswaard

Op zoek naar dé tegelspecialist voor nieuwe tegels in regio Valkenswaard? Breng een bezoekje aan Tegelhandel Van der Rijt. Op korte rijafstand van Valkenswaard vindt u in Sint-Anthonis onze showroom en showtuin.

Compleet assortiment van tegels in Valkenswaard

Het assortiment van Tegelhandel Van der Rijt is volledig afgestemd op de behoefte van de hedendaagse klant. Met vakkennis en expertise geven onze verkoopmedewerkers graag een advies op maat, zodat u precies verkrijgt wat u wenst. U kunt bij ons terecht voor:

Onderhouden van tegels

Naast het complete assortiment van tegels bieden wij onderhoudsproducten aan. Deze zijn noodzakelijk om uw tegels in goede conditie te behouden. Met de juiste reinigers en beschermers kunt u nog vele jaren genieten van uw mooie tegelvloer.

Tegelhandel Van der Rijt biedt tevens diverse verwerkingsmaterialen aan voor uw vloer. Deze hebben allen als doel om uw tegelvloer langdurig te beschermen. Heeft u twijfels over het gebruik van een beschermingsmiddel of de werking ervan? Neem contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Onze specialisten informeren u graag en beantwoorden uw vragen om onduidelijkheden te voorkomen.

Vraag een offerte aan

Vraag gemakkelijk een online offerte aan of kom langs op onze locatie om de producten te bekijken. Hier verkrijgt u van onze verkoopmedewerkers een vakkundig advies, zodat u zeker weet dat u met het juiste product naar huis gaat. Bovendien staan onze producten representatief gepresenteerd. Ideaal om inspiratie te verkrijgen voor uw tegelvloer.

Heeft u andere vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met Tegelhandel Van der Rijt voor de mogelijkheden. Een impressie van onze tegelhandel verkrijgt u via Facebook. Voor de aanschaf van tegels zijn wij úw partner in Valkenswaard en omgeving.

Hit enter to search or ESC to close