Tegels Valkenswaard

Tegels Valkenswaard

Op zoek naar dé tegelspecialist voor nieuwe tegels in de regio Valkenswaard? Breng een bezoekje aan Tegelhandel Van der Rijt. Op rijafstand van Valkenswaard vindt u in Sint-Anthonis onze showrooms- en tuin.

Het assortiment van Tegelhandel Van der Rijt is volledig afgestemd op de behoefte van de hedendaagse klant. Met vakkennis en expertise geven onze verkoopmedewerkers graag een advies op maat, zodat u precies verkrijgt wat u wenst. U kunt bij ons terecht voor:

Onderhouden van tegels

Naast het complete assortiment van tegels bieden wij onderhoudsproducten aan. Deze zijn noodzakelijk om uw tegels in goede conditie te behouden. Met de juiste reinigers en beschermers kunt u nog vele jaren genieten van uw mooie tegelvloer.

Tegelhandel Van der Rijt biedt tevens diverse verwerkingsmaterialen aan voor uw vloer. Deze hebben allen als doel om uw tegelvloer langdurig te beschermen. Heeft u twijfels over het gebruik van een beschermingsmiddel of de werking ervan? Neem contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Onze specialisten informeren u graag en beantwoorden uw vragen om onduidelijkheden te voorkomen.

Vraag een offerte aan

Bestel uw tegel direct in onze webshop of kom langs op onze locatie om de producten te bezichtigen. Hier verkrijgt u van onze verkoopmedewerkers een vakkundig advies, zodat u zeker weet dat u met het juiste product naar huis gaat. Bovendien staan onze producten representatief gepresenteerd. Ideaal om inspiratie te verkrijgen voor uw tegelvloer!

Heeft u andere vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met Tegelhandel Van der Rijt voor alle mogelijkheden. Op het gebied van tegels zijn wij uw partner in de regio van Valkenswaard!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën