Tegels Son

Bent u woonachtig in Son en op zoek naar tegels? Dan bent u bij Tegelhandel Van der Rijt aan het juiste adres! Wij zijn al ruim 40 jaar werkzaam in de tegelbranche. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen. Buitenlandse landen zoals Vietnam, China, België en Spanje worden betrokken bij het inkopen van onze producten. Hierdoor kunnen wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding garanderen.

Houtlook tegels

Houtlook tegels zijn een erg populaire vorm van keramische tegels. Als u van een unieke en warme uitstraling houdt, dan is dit dé perfecte vloer voor u. De tegels zijn ideaal voor bekende ruimtes als de woonkamer, wc, keuken of badkamer. Zo zitten er echter vele voordelen aan een echte houten vloer. Ze zijn krasbestendig, duurzaam en slijt- en slipvast. Het enige wat u zult moeten verrichten op het gebied van onderhoud, is het reinigen van de vloer. Geeft u binnenkort een feestje? Maakt u zich dan geen zorgen. De structuur van de houten tegels zijn uitermate geschikt voor grote hoeveelheden voetstappen. Laat uw droomvloer uitkomen door het brede assortiment van Van der Rijt!

Werkwijze

Wilt u een bestelling plaatsen? Dit kan gedaan worden per fax, e-mail of telefoon. Zijn de artikelen op voorraad, dan kunt u de bestelling binnen 1 á 2 weken verwachten. De prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief transportkosten. Heeft u interesse in eventuele bemonstering? Dat is mogelijk bij Van der Rijt. Wij kunnen u dit geheel kosteloos toezenden. Wel geven wij onze klanten altijd de volgende tip: de tinten, structuur en/of maatvoering van het monster kunnen afwijken van de huidige voorraad. Ook bent u van harte welkom in onze showrooms te Sint Anthonis. Hier vindt u onze showtuin, waar u inspiratie op kunt doen voor uw tuin of terras.

Interesse in meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan direct contact met ons op!