Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Rosmalen

Met een klantgerichte service en vakkundige verkoopmedewerkers kunt u uitstekend bij Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis terecht voor tegels in de buurt van Rosmalen. Wij zijn zeer betrokken met uw aankoop en laten dit zien in de benadering naar u toe. U staat als klant bij ons altijd op één!

De keuze van uw tegelvloer binnen- of buitenshuis gaat niet over één nacht ijs. U moet een goede en doordachte keuze maken, zodat u hier nog jarenlang van kunt genieten. Gevestigd in Sint-Anthonis biedt Tegelhandel Van der Rijt een zeer compleet assortiment van tegels, onderhoudsproducten en verwerkingsmaterialen aan. Met betrekking tot keramische tegels hebben wij een divers aanbod:

Tuintegels en natuursteen in de buurt van Rosmalen

Tevens vindt u prachtige keramische terrastegels voor in uw tuin en natuursteen voor binnen- en buitenshuis bij onze tegelhandel. Heeft u advies nodig van een echte specialist voor het maken van uw keuze? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

Tegelhandel regio Rosmalen

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij drie werkmaatschappijen onder één kap. Met ieder zijn eigen specialisme kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn. Bekijk op uw gemak de tegels en laat u verrassen door de vele mogelijke variaties. U verkrijgt hierdoor bovendien een goede indruk van hoe de tegels staan tot uw naaste omgeving. Zo weet u zeker wat goed bij u thuis past.

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in één van de vele tegels die wij aanbieden of heeft u enige vragen over onze werkwijze? Neem contact op met Tegelhandel Van der Rijt. Wij adviseren u graag voor de keuze van uw tegels in de omgeving van Rosmalen!

Hit enter to search or ESC to close