Tegels Rosmalen

Gevestigd in Sint-Anthonis biedt Van Der Rijt een zeer compleet assortiment van tegels en onderhoudsproducten aan. Op zoek naar bijvoorbeeld keramische terrastegels? Aarzel niet verder: voor tegels in regio Rosmalen komt u bij Tegelhandel Van Der Rijt. Met een klantgerichte service en vakkundige medewerkers adviseren wij u graag. Wij weten als geen ander dat tegels van een huis uw thuis maken. Wij zijn zeer betrokken met uw aankoop en laten dit zien in de benadering naar u toe. Bij ons staat u als klant altijd op nummer één!

Tegelhandel regio Rosmalen

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij drie werkmaatschappijen onder één kap. Met ieder zijn eigen specialisme kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn. Bij Van Der Rijt vindt u daarnaast een ruime showroom- en tuin. Dit maakt ons bij uitstek geschikt om een bezoekje te komen afleggen. Bekijk op uw gemak de tegels en laat u verrassen door de vele mogelijke variaties. Door de ruime showroom- en tuin verkrijgt u bovendien een goede indruk hoe de tegels staan tot de naaste omgeving. Zo weet u zeker wat goed bij u thuis eventueel staat. Komt u er dan nog steeds niet uit? Middels een bezoek of via internet heeft u de mogelijkheid om een sample te verkrijgen. Met deze sample hoeft u nog niet direct de gewenste tegel aan te schaffen, maar heeft u wel inzicht of het dé tegel voor u is. Wel zo makkelijk.

Kom in contact

Geïnteresseerd in een van de vele tegels die wij aanbieden of enige vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met dé tegelhandel voor Rosmalen en omgeving per mail of telefoon. Wij helpen u graag bij uw keuze van een tegel. Laat alleen de allerbeste specialisten u helpen met uw aankoop. Van Der Rijt: bij uitstek dé tegelspecialist voor zowel binnen- als buitenshuis!