Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Roermond

Als tegelhandel in regio Roermond kunt u bij Van der Rijt in Sint Anthonis terecht voor een uitgebreid aanbod aan tegels. Een tegelvloer is bepalend voor het interieur bij u thuis. Kies daarom verstandig en laat u adviseren door dé tegelspecialist. Van keramische tegels tot natuursteen en van keramische terrastegels tot natuursteen maatwerk, Tegelhandel Van der Rijt is bij uitstek geschikt voor uw tegels. Vraag een offerte aan of kom langs op locatie voor passend advies. Onze verkoopmedewerkers beantwoorden uw vragen graag.

Een tegelvloer die u past

In de omgeving van Roermond levert Tegelhandel Van der Rijt tegels in verschillende grootte, stijlen én maten. Zowel huishoudens als bedrijven kiezen voor onze tegels vanwege de volgende voordelen:

  • Een snelle levertijd;
  • Volop mogelijkheden door een ruime voorraad van 100.000 m²;
  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Uw tegels online bekijken en bestellen

Bovendien bieden wij mogelijkheden om de tegels met elkaar te laten combineren. Op deze manier kunt u een unieke tegelvloer in uw omgeving creëren. Om alvast kennis te maken met diverse tegels, kunt u doorklikken op tegelviewer. Met deze online tool is het mogelijk om een groot aantal tegels te bekijken in een natuurlijke omgeving. Gedacht kan worden aan keukens, woon- en slaapkamers. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw tegels in Roermond of omgeving.

Altijd dé juiste tegels binnen en buiten

Keramische tegels zijn zeer geschikt binnenshuis. Daarentegen voldoen keramische terrastegels uitstekend buiten. Tegelhandel Van der Rijt biedt een uitgebreid assortiment van tegels voor binnens- én buitenshuis. Hierbij heeft u keuze uit zowel gerenommeerde merken als opkomende merken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Arcana, Grespania en Kronos. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden in onze webshop.

Bezoek úw tegelhandel nabij Roermond

Voor een totale impressie van de mogelijkheden nodigen wij u graag uit op onze locatie. Op korte rijafstand van Roermond, Weert en Venlo vindt u bij Tegelhandel Van der Rijt ongetwijfeld dé perfecte tegels. Om kennis te maken met onze tegel- en natuursteenhandel, kunt u terecht op Facebook.

Hit enter to search or ESC to close