Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Overloon

Gaat u een nieuwe woning betrekken en bent u daarom op zoek naar nieuwe tegels? In de omgeving van Overloon hebben wij al bij vele huishoudens tegels afgeleverd. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden online en plaats uw bestelling. Tegelhandel Van der Rijt uit Sint Anthonis zorgt er vervolgens voor dat de tegels snel bij u thuis worden bezorgd in regio Overloon. Wenst u passend advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag als erkende tegelhandel.

Creëer dé perfecte sfeer bij u thuis

Een tegelvloer is essentieel voor de sfeer in uw woning. In het assortiment van Tegelhandel Van der Rijt vindt u prachtige tegels voor uw woonkamer, slaapkamer en keuken. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan tegels voor buiten. Bekijk het assortiment onder één van de volgende categorieën:

Een ruime voorraad wand- en vloertegels

Met Tegelhandel Van der Rijt kiest u voor een ervaren vakman op korte rijafstand van Overloon. Hedendaags bestaan wij al meer dan 50 jaar. U kunt daarom rekenen op kwaliteit in combinatie met een uitstekende service. Verder staan wij voor een ruime showroom (meer dan 3000 m²), een ruime voorraad (meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar) én een snelle levering. Kortom, uw nieuwe tegels bestelt u bij Tegelhandel Van der Rijt.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze showroom in Sint Anthonis. Maak een afspraak met ons, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen tijdens uw bezoek. Natuurlijk mag u ook zonder afspraak binnen komen om eens rond te kijken. Liever online inspiratie opdoen? Met de tegelviewer kunt u de tegels in een natuurlijke omgeving bekijken. Eventuele vragen stelt u door contact met ons op te nemen. Tegelhandel Van der Rijt: dé specialist in tegels regio Overloon.

Hit enter to search or ESC to close