Tegels Oss

Tegels Oss

Tegelhandel Van der Rijt heeft een uitgebreid assortiment van tegels voor Oss en omgeving. Wij zijn trots op het feit dat we al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Oss zijn. Door het betrekken van tegels uit (veelal) het buitenland, hanteren wij zeer gunstige verkoopprijzen en kunnen we de kwaliteit waarborgen. In onze showroom van meer dan 3000 m² vindt u al onze tegels. U kunt denken aan onder andere:

Keramische tegels

Bij Tegelhandel Van der Rijt vindt u diverse soorten keramische tegels. Al onze tegels beschikken over een zeer intense kleur door het bakproces. Hierdoor zijn de tegels erg sterk, kleurvast, maatvast, duurzaam en milieuvriendelijk.

Verder nemen keramische terrastegels geen vocht of vuil op en zijn eenvoudig te reinigen. Met andere woorden zijn het de ideale tegels voor bij u thuis buiten!

Natuurstenen vloertegels

Bij oprichting heeft Tegelhandel Van der Rijt zich ook gespecialiseerd in natuurstenen vloeren voor zowel binnen als buiten. Wij bieden een zeer ruim assortiment van natuursteen tegels, met ieder zijn eigen afwerking. De meest gebruikte soorten zijn basalt, Belgisch hardsteen, graniet, hardsteen, leisteen, marmer en travertin. Voor iedereen heeft Tegelhandel Van der Rijt veel smaken en dus keus in huis.

Wilt u graag inspiratie opdoen voor uw tuin of woning? Bezoek onze showroom of showtuin waar alle tegels gepresenteerd staan. Wilt u direct uw tegels bestellen? Vraag eenvoudig een offerte aan, zodat wij in korte tijd de tegels bij u thuis in Oss kunnen bezorgen. Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en voorzien u van een passend advies!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën