Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Oss

Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis heeft een uitgebreid assortiment van tegels voor zowel huishoudens als bedrijven in Oss, Heesch, Uden, Den Bosch en omgeving. Wij zijn trots op het feit dat we al sinds 1970 een begrip in regio Oss zijn. Door het betrekken van tegels uit (veelal) het buitenland, hanteren wij zeer gunstige verkoopprijzen en kunnen we de kwaliteit waarborgen. In onze showroom van meer dan 3000 m² vindt u al onze tegels. U kunt denken aan onder andere:

Compleet aanbod aan keramisch parket

Bij Tegelhandel Van der Rijt vindt u diverse soorten keramische tegels. Al onze tegels beschikken over een zeer intense kleur door het bakproces. Hierdoor zijn de tegels erg sterk, kleurvast, maatvast, duurzaam en milieuvriendelijk.

Keramische tuin- en terrastegels in regio Oss

Verder nemen keramische terrastegels geen vocht of vuil op en zijn eenvoudig te reinigen. Met andere woorden zijn het de ideale tegels voor bij u thuis buiten.

Bezoek úw tegelhandel nabij Oss

Wilt u inspiratie opdoen voor uw tuin of woning? Bezoek onze showroom- en tuin, hier vindt u onze uitgebreide collecties van tegels. Tevens verkrijgt u via onze Facebookpagina een goede impressie van de mogelijkheden. Voor het bestellen van uw tegels online, verzoeken wij u om een offerte aan te vragen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de gewenste tegels snel bij u thuis in Oss bezorgd worden. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en voorzien u van een passend advies.

Hit enter to search or ESC to close