Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Oirschot

Een vloer is heel belangrijk om een ruimte van sfeer en kleur te voorzien. Het is éénvan de bepalende factoren voor de indeling van het huis. Daarom is het heel belangrijk om goede kwaliteit tegels aan te schaffen. Iets wat bij u past en waardoor u zich meteen thuis voelt. Woont u in Oirschot of omgeving en bent u op zoek naar een tegelhandel met een écht uitgebreid assortiment kwaliteitstegels? Bij Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis heeft u vele mogelijkheden. Wij hebben een zeer groot assortiment bestaande uit onder andere:

Onder keramische tegels vallen bijvoorbeeld houtlook tegels en bij natuursteen tegels kunt u denken aan alles voor buitenshuis. Zo hebben wij muurbekleding, opsluitbanden, zwembadranden en muurafdekkers in ons assortiment opgenomen. Kortom: Tegelhandel Van der Rijt is uw ideale partner voor tegels in en rondom Oirschot!

Natuursteen

Zoals eerder benoemd wordt natuursteen voornamelijk buitenshuis geplaatst. Wij bieden Belgisch hardsteen dorpels aan voor wanneer u een luxe uitstraling wilt creëren binnenshuis of bij de buitendeur. Tegelhandel Ver der Rijt levert een geruime keuze van dorpels, passende bij ieder raam en deur in de woning. Uw droomsteen bij uw droomhuis: een betere combinatie kunnen wij niet verzinnen!

Wij leveren top merken tegels

Tegelhandel Van der Rijt biedt vele topmerken tegels aan. Wij hebben bijvoorbeeld onder andere Caesar-, kronos- en Isla tegels. Kom gerust eens langs bij ons in Sint-Anthonis, vlakbij Oirschot, voor het bekijken van tegels. Onze verkoopmedewerkers laten u graag zien wat bij u past en welke mogelijkheden wij te bieden hebben. In onze ruime showtuin en showroom vindt u gegarandeerd iets wat volledig bij u past, voor binnen of buiten.

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze showroom in Sint Anthonis te bezoeken. Ook vanuit Oirschot zeer de moeite waard! Wilt u graag persoonlijk advies? Maak dan even een afspraak; zo haalt u alles uit uw bezoek!

Hit enter to search or ESC to close