Tegels Oirschot

Tegels Oirschot

Een vloer is heel belangrijk om een ruimte van sfeer en kleur te voorzien. Het is een van de bepalende factoren voor de indeling van het huis. Met andere woorden is het zeer belangrijk om goede kwaliteit tegels aan te schaffen. Iets wat bij u past en waardoor u zich meteen thuis voelt.

Bij Tegelhandel Van der Rijt heeft u vele mogelijkheden. Wij hebben een zeer groot assortiment bestaande uit onder andere:

Onder keramische tegels vallen bijvoorbeeld houtlook tegels en bij natuursteen tegels kunt u denken aan alles voor buitenshuis. Zo hebben wij stapelblokken en muurafdekkers in ons assortiment opgenomen. Kortom: Tegelhandel Van der Rijt is uw ideale partner voor tegels in en rondom Oirschot!

Natuursteen

Zoals eerder benoemd wordt natuursteen voornamelijk buitenshuis geplaatst. Wij bieden Belgisch hardsteen dorpels aan voor wanneer u een luxe uitstraling wilt creëren binnenshuis of bij de buitendeur. Tegelhandel Ver der Rijt levert een geruime keuze van dorpels, passende bij ieder raam en deur in de woning. Uw droomsteen bij uw droomhuis: een betere combinatie kunnen wij niet verzinnen!

Wij leveren top merken tegels

Tegelhandel Van der Rijt biedt vele topmerken tegels aan. Wij hebben bijvoorbeeld onder andere mosa-, kronos- en castelo tegels. Kom gerust eens langs bij ons in Sint-Anthonis, vlakbij Oirschot, voor het bekijken van tegels. Onze verkoopmedewerkers laten u graag zien wat bij u past en welke mogelijkheden wij te bieden hebben. In onze ruime showtuin en showroom vindt u gegarandeerd iets wat volledig bij u past, voor binnen of buiten.

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Alvast welkom in onze ruime showroom(s)!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën