Tegels Oirschot

Een vloer is heel belangrijk om een ruimte van sfeer en kleur te voorzien. Het is een van de bepalende factoren voor de indeling van het huis. Met andere woorden is het zeer belangrijk om goede kwaliteit tegels aan te schaffen. Iets wat bij u past en waardoor u uzelf meteen thuis voelt. Bij Van der Rijt heeft u vele mogelijkheden. Wij hebben een zeer groot assortiment bestaande uit onder andere keramische tegels en natuursteen tegels. Onder keramische tegels vallen bijvoorbeeld houtlook tegels en bij natuursteen tegels kunt u denken aan alles voor buitenshuis. Zo hebben wij stapelblokken en muurafdekkers in ons assortiment opgenomen. Kortom: tegelhandel Van der Rijt is uw ideale partner voor tegels in en rondom Oirschot!

Natuursteen

Zoals eerder benoemd wordt natuursteen voornamelijk buitenshuis geplaatst. Echter bieden wij ook Belgisch hardsteen dorpels aan. Dit is ideaal wanneer u een luxe uitstraling wilt creëren binnenshuis. Evenzeer bieden wij dit ook aan voor de buitendeur. Ver der Rijt biedt een geruime keuze aan van dorpels, passend bij iedere raam en deur in de woning. Uw droomsteen bij uw droomhuis: een betere combinatie kunnen wij niet verzinnen!

Mosa tegels

Van der Rijt biedt van vele topmerken tegels aan. Wij bieden bijvoorbeeld onder andere mosa-, kronos- en castelo tegels aan. Kom gerust langs voor het bekijken van tegels in Sint-Anthonis, vlakbij Oirschot. Onze vakbekwame medewerkers laten u graag zien wat bij u past en welke mogelijkheden wij te bieden hebben. In onze ruime showtuin en showroom vindt u gegarandeerd iets wat volledig bij u past, voor binnen of buiten.

Voor verdere vragen kunt altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag eventuele vragen en laten u graag ons gehele assortiment zien. Ideaal wanneer u de tegel voor aankoop in handen wilt hebben. Van der Rijt biedt zelfs aan om een kleine tegel op te sturen, indien u niet in staat bent om een bezoekje af te komen leggen.