Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Nuenen

Woont u in Nuenen of omstreken en bent u op zoek naar tegels? Dan is Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis hét tegelbedrijf voor u. Met het grootste tegelassortiment in de regio leveren wij al meer dan 50 jaar dé beste tegels door heel Nederland. Maak een afspraak om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wij laten u graag de verschillende opties zien en geven u professioneel advies. Weet u al wat u wilt? Vraag dan meteen een offerte aan.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn gebruiksvriendelijk en duurzaam. Ze zijn geschikt voor elke badkamer, keuken en zelfs uw woonkamer. U kunt bij ons terecht voor:

Bestel direct uw tegels online of kom langs op locatie. Op korte rijafstand van Nuenen heten wij u van harte welkom voor uw nieuwe tegels in onze ruime showroom in Sint Anthonis.

Keramische terrastegels en natuursteen

Verder leveren wij diverse soorten keramische terrastegels. U heeft de keuze uit een ruim assortiment van betonlook, hardsteenlook, houtlook en leisteenlook terrastegels. Keramische terrastegels zijn een geweldig alternatief voor natuursteen. Het is onderhoudsvriendelijk, vloeistofdicht én krasbestendig.

Tot slot bieden wij natuursteen aan. Natuursteen vergt weinig tot geen onderhoud. Natuursteentegels zijn bovendien slijtvast, duurzaam én uniek. Een vloer van echte natuurstenen geeft uw woning nét dat beetje extra sfeer. Kiest u voor natuursteen in uw woning of tuin? Laat u dan vrijblijvend adviseren door onze medewerkers.

Maak een afspraak in onze showroom

Wij beschikken over 3000 m² aan showrooms. Hierdoor ziet u een diversiteit aan mogelijkheden voor uw nieuwe tegelvloer in Nuenen en omgeving.. Benieuwd? Bel: 0485-382614 voor het maken van een afspraak. Voor het stellen van eventuele vragen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Hit enter to search or ESC to close