Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Horst

Tegels Horst

Ontdek de perfecte tegels bij Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis

Bent u op zoek naar hoogwaardige tegels in de buurt van Horst? Wilt u ruimvoldoende keuze hebben om dé perfecte tegel te vinden die bij u en uw wensen past? Zoek niet verder! Bij Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis bieden we een uitgebreide collectie prachtige tegels die perfect passen bij uw project. Met meer dan 50 jaar ervaring in de tegelbranche hebben wij sterke relaties opgebouwd met fabrikanten, wat resulteert in aantrekkelijke prijzen voor onze keramische tegels.

Een breed assortiment en een grote voorraad tegels voor Horst

In onze showroom presenteren wij de mooiste tegelmerken, waaronder Caesar, Kronos, Isla, Coverlam, Flaminia en Serenissima. Veel van deze tegels worden geproduceerd in Italië en Spanje, landen die bekend staan om hun florerende en hoogstaande keramische tegelindustrie, mede dankzij de innovatieve productiemethodes. Hun tegelseries variëren in stijl van klassiek mediterraan tot modern en eigentijds. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste tegel een belangrijke beslissing is voor uw interieur, en onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze.

Meer dan keramische tegels

Bij Van der Rijt bieden wij naast keramische tegels, ook natuursteen terrassen en andere producten aan. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment producten om uw tegels te onderhouden en uw terras, muren en vloeren netjes af te werken. Denk bijvoorbeeld aan zwembadranden, opsluitbanden en muurafdekkers, maar ook aan speciale tegeldragers die op het dak te monteren zijn.

Ontdek de grootsheid van XXL tegels

Wilt u uw ruimte een strakke, ruime uitstraling geven? XXL-tegels creëren een moderne look met minimale voegen, waardoor uw ruimte groter lijkt. Ze kunnen ook prachtig worden gecombineerd met andere tegelsoorten, zoals houtlook tegels in laminaatformaat, mozaïektegels of tegels met opvallende patronen. O.a. Coverlam, Caesar en Kronos hebben prachtige XXL lijnen ontwikkeld in verschillende stijlen, kleuren en looks.

Meer informatie en contact

Bekijk onze website voor een overzicht van onze belangrijkste tegelcollecties en vraag vrijblijvend een offerte aan. Als u onze tegels liever in het echt wilt zien, nodigen onze verkoopspecialisten u van harte uit in onze showroom in Sint Anthonis, gunstig gelegen ten opzichte van Horst. Maak een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken, of kom gewoon spontaan langs. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op; wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte tegels voor uw project in Horst of omgeving.

Hit enter to search or ESC to close