Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Helmond

Wilt u nieuwe tegels kopen voor uw woning in Helmond? Dan bent u bij Tegelhandel Van der Rijt in Sint-Anthonis aan het juiste adres. Wij leveren diverse soorten tegels van hoogstaande kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Met meer dan 50 jaar specialisatie bent u bij ons verzekerd van een vakkundig advies. Wij leveren de tegels in verschillende uitvoeringen, afmetingen en diktes. Het assortiment beslaat onder andere:

Zowel tuin- als vloertegels

Keramische tegels zijn prachtig in uw woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Door de eigenschappen kunt u ze laten zetten in diverse ruimtes binnen. Keramische terrastegels zijn daarentegen uitermate geschikt voor buiten. De eigenschappen van keramische terrastegels zorgen er namelijk voor dat ze bestand zijn tegen vorst en vlekken, dubbelhard én gemakkelijk te onderhouden.

Prachtige badkamer tegels voor uw vloer in Helmond

Bij Tegelhandel Van der Rijt vindt u alle soorten badkamer tegels in verschillende formaten. Verder hebben wij mozaïek tegels om de badkamer een intiemere sfeer te geven. De meeste badkamertegels kunnen wij uit voorraad leveren. Ideaal om snel te kunnen genieten van een nieuwe badkamer in uw huis. Kom gerust eens langs voor een totale impressie van de mogelijkheden. Om kennis te maken met diverse realisaties op tegelgebied, kunt u terecht op onze Facebookpagina.

Snelle levering van de tegels

Met meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar staan wij voor een snelle levering van de tegels in en rondom Helmond. Bovendien kunnen wij zeer aantrekkelijke prijzen voor onze tegels hanteren. Dit komt doordat wij onze tegels in grote aantallen vanuit het buitenland betrekken. Dit maakt Tegelhandel Van der Rijt bij uitstek uw tegelspecialist in de omgeving van Helmond, Eindhoven, Weert en Deurne.

Al meer 50 jaar úw tegelhandel

Kiest u voor Tegelhandel Van der Rijt? Dan kiest u voor een ervaren partner op het gebied van tegels. Zo zijn wij al meer dan 50 jaar een begrip in Helmond en omgeving. Hierdoor kunt u te allen tijde rekenen op een hoge kwaliteit én service. Verder leveren wij onze tegels op in verschillende groottes, stijlen én maten. Door onze tegels uit het buitenland te betrekken, is het voor ons mogelijk om ruime voorraden te hanteren. Hierdoor kunnen wij altijd een snelle levertijd van onze tegels garanderen. Dit maakt Tegelhandel Van der Rijt uitermate geschikt voor uw tegels in regio Helmond.

Bezoek onze tegelhandel in regio Helmond

Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom in Sint Anthonis  om een kijkje te komen nemen. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van een passend advies.

Hit enter to search or ESC to close