Tegels Helmond

Tegels Helmond

Wilt u graag nieuwe tegels kopen voor uw woning in Helmond? Dan bent u bij Tegelhandel Van der Rijt in Sint-Anthonis aan het juiste adres. Wij leveren diverse soorten tegels van hoogstaande kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Met meer dan 40 jaar specialisatie bent u bij ons verzekerd van een vakkundig advies. Wij leveren de tegels in verschillende uitvoeringen, afmetingen en diktes. Het assortiment beslaat onder andere:

Keramische tegels zijn prachtig in uw woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Door de eigenschappen kunt u ze laten zetten in diverse ruimtes binnen. Keramische terrastegels zijn daarentegen uitermate geschikt voor buiten. De eigenschappen van keramische terrastegels zorgen er namelijk voor dat ze bestand zijn tegen vorst en vlekken, dubbelhard én gemakkelijk zijn te onderhouden.

Badkamer tegels

Bij Tegelhandel Van der Rijt vindt u alle soorten badkamertegels in verschillende formaten. Verder hebben wij mozaïek tegels om de badkamer een intiemere sfeer te geven. De meeste badkamertegels kunnen wij direct uit voorraad leveren. Ideaal om snel te kunnen genieten van een nieuwe badkamer in uw huis. Kom gerust eens langs voor een totale impressie van de mogelijkheden!

Snelle levering van de tegels

Met meer dan 100.000 m² tegels direct uit voorraad leverbaar staan wij voor een snelle levering van de tegels in en rondom Helmond. Bovendien kunnen wij zeer aantrekkelijke prijzen voor onze tegels hanteren. Dit komt doordat wij onze tegels in grote aantallen vanuit het buitenland betrekken. Dit maakt Tegelhandel Van der Rijt bij uitstek uw tegelspecialist in de omgeving!

Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showrooms om een kijkje te komen nemen. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van een passend advies!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën