Tegels Eindhoven

Tegels Eindhoven

Tegelhandel Van der Rijt is al meer dan 40 jaar een begrip in de omgeving van Eindhoven. Met een uitgebreid assortiment van tegels kunt u bij ons terecht voor:

Wij heten u van harte welkom in onze ruime showrooms- en tuin van wel meer dan 2.000 m²! Doordat wij de tegels veelal uit het buitenland betrekken, worden er zeer scherpe en gunstige verkoopprijzen voor onze klanten gehanteerd. Voor tegels in de regio Eindhoven komt u daarom naar Tegelhandel Van der Rijt!

Badkamertegels Eindhoven

U vindt bij ons diverse soorten badkamertegels in verschillende formaten. Zo kunt u denken aan witte tinten voor een frisse en neutrale uitstraling. Ook kunt u uw badkamer een intiemere sfeer geven door mozaïek tegels.

Voor alle soorten en maten bent u bij Tegelhandel Van der Rijt aan het juiste adres. Zelfs combinaties van verschillende soorten, formaten en kleuren zijn bij ons mogelijk. Dit geeft uw badkamer een uniek en dynamisch karakter, zoals u nog niet eerder heeft gezien! Kom naar onze showroom in Sint-Anthonis, vlakbij Eindoven, voor meer inspiratie en om het gehele assortiment te bekijken.

Tegelhandel regio Eindhoven

Bent u op zoek naar vloertegels? Tegelhandel Van der Rijt helpt u graag. Naast het grote aanbod aan keramische tegels en -terrastegels leveren wij natuursteen. Naast standaard formaten leveren wij bijzondere formaten en maatwerk natuursteen. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Muurafdekkers;
  • Opsluitbanden;
  • Stapelblokken;
  • Stonepanels;
  • Vloertegels (outdoor);
  • Pietre d’Arredo.

Voor vragen over onze tegels kunt u contact opnemen. Of kom een kijkje nemen bij dé tegelhandel in de regio Eindhoven. Onze verkoopmedewerkers helpen u met al uw vragen!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën