Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Deurne

Woont u in Deurne en bent u op zoek naar tegels? Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis biedt u het ruimste assortiment kwaliteitstegels van de regio! WBij ons kunt u rekenen op een persoonlijke en service en maatwerk op het gebied van:

Omdat wij de tegelhandel en het natuursteenbedrijf hebben opgesplitst, zijn wij in staat u nog beter te helpen met deskundig advies en maatwerk.

Prachtig assortiment van wand- en vloertegels

Van Caesar tot Cercom en van Isla tot Kronos, Tegelhandel Van der Rijt waarborgt een uitgebreid assortiment tegels van diverse merken. U heeft hierbij keuze uit verschillende uitvoeringen, afmetingen én diktes. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden online via onze website. Kort gezegd maken wij onderscheid tussen de volgende soorten tegels:

Wilt u de gewenste tegels in uw eigen omgeving bekijken? Maak dan gebruik van Tegelviewer. Met deze handige online tool bekijkt u de gewenste tegels in een natuurlijke omgeving. Ideaal voor het verkrijgen van een eerste impressie van de mogelijkheden op tegelgebied.

Erkende tegelhandel in omgeving Deurne

Wij hebben door de jaren heen al vele prachtige tegels mogen leveren bij klanten thuis in Deurne en omgeving. Met Tegelhandel Van der Rijt kiest u voor een erkende tegelhandel met meer dan 50 jaar ervaring in tegels. Wij staan voor de volgende kenmerken: uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, advies op maat én een snelle levering. Kortom, uw nieuwe tegels bestelt u bij Tegelhandel Van der Rijt!

Groot assortiment tegels regio Deurne

Wij kopen onze tegels gericht en rechtstreeks in. Hierdoor kunnen wij u een uitgebreid assortiment aanbieden. Bovendien kunnen wij de kwaliteit van onze tegels waarborgen in combinatie met zeer gunstige verkoopprijzen.

Tevens adviseren wij u graag om uw tegels (oftewel vloer) te onderhouden. Het is noodzakelijk om uw tegels aandacht te geven. Zo voorkomt u eventuele problemen en verlengt u aanzienlijk de levensduur van uw tegels.

Ruime showrooms

In onze ruime showrooms- en tuin kunt u op uw gemak een kijkje nemen voor tegels in de regio van Deurne. Het is belangrijk dat u een doordachte en rustige keuze maakt voor uw droomtegel. Als specialist in tegels kunnen wij uit ervaring zeggen dat de juiste tegel zeer belangrijk is voor de inrichting van uw huis. Het geeft uw huis namelijk een warm gevoel.

Heeft u andere vragen of heeft u het antwoord op uw vraag nog niet gevonden? Neem contact op met Tegelhandel Van der Rijt voor alle mogelijkheden. Dit doet u via tegels@vdrijt.nl of te bellen naar 0485-382614. Onze verkoopmedewerkers beantwoorden graag eventuele vragen.

Hit enter to search or ESC to close