Tegels Deurne

Tegels Deurne

Tegelhandel Van der Rijt biedt een ruim assortiment van diverse tegels in de regio Deurne. Wij kunnen iedere klant zeer doelgericht en efficiënt benaderen op het gebied van:

De opsplitsing van onze bedrijven zorgt ervoor dat u als klant altijd wordt voorzien van de juiste producten en informatie.

Groot assortiment tegels regio Deurne

Wij kopen onze tegels gericht en rechtstreeks in. Hierdoor kunnen wij u een uitgebreid assortiment aanbieden. Bovendien kunnen wij de kwaliteit van onze tegels waarborgen in combinatie met zeer gunstige verkoopprijzen.

Tevens adviseren wij u graag om uw tegels (oftewel vloer) te onderhouden. Het is noodzakelijk om uw tegels aandacht te geven. Zo voorkomt u eventuele problemen en verlengt u aanzienlijk de levensduur van uw tegels.

Ruime showrooms

In onze ruime showrooms- en tuin kunt u op uw gemak een kijkje nemen voor tegels in de regio van Deurne. Het is belangrijk dat u een doordachte en rustige keuze maakt voor uw droomtegel. Als specialist in tegels kunnen wij uit ervaring zeggen dat de juiste tegel zeer belangrijk is voor de inrichting van uw huis. Het geeft uw huis namelijk een warm gevoel.

Heeft u andere vragen of heeft u het antwoord op uw vraag nog niet gevonden? Neem contact op met Tegelhandel Van der Rijt voor alle mogelijkheden. Dit doet u via tegels@vdrijt.nl of te bellen naar 0485-382614. Onze verkoopmedewerkers beantwoorden graag eventuele vragen.

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën