Tegels Deurne

Tegelhandel Van Der Rijt BV biedt een ruim assortiment aan van diverse tegels. Door gericht opsplitsen van onze bedrijven kunnen wij iedere klant doelgericht en efficiënt benaderen. Wij zorgen dat u als klant te allen tijde wordt voorzien van de juiste producten en informatie. Onze combinatie zorgt ervoor dat wij u als klant uniek kunnen benaderen. Dat is wat onze dienstverlening zo bijzonder maakt. Bent u op zoek naar tegels in Deurne of omgeving? Schroom dan niet om bij onze locatie even binnen te wippen. Vakkundige en gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar om u van een passend advies op maat te voorzien.

Assortiment tegels Deurne

Door gericht en rechtstreeks in te kopen, bieden wij een zeer ruim assortiment aan van tegels. Bovendien kunnen wij de kwaliteit van onze tegels waarborgen, in combinatie met zeer gunstige verkoopprijzen. Wij bieden prachtige soorten keramische-, natuursteen- en maatwerk tegels aan. Wilt u prachtige houtlook tegels in de woonkamer of klassieke witjes in de badkamer? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment van Van Der Rijt. Met een ongekende specialisme weten wij exact wat u verlangt en wat u nodig heeft. Onze showtuin en showroom geven daarnaast een mooi beeld hoe onze tegels in een omgeving eruit zien. Graag de desbetreffende tegel bij u thuis voor vergelijking? Vraag dan een proef tegel aan van 10X10. Zo heeft u gemakkelijk en snel inzichtelijk of de tegel bij u thuis past. Dit is de extra service van ons bedrijf!

Showroom tegels Deurne

In onze ruime showroom- en tuin kunt u op alle gemak een kijkje komen kijken naar uw droomtegel. Het is immers van belang dat u een doordachte en rustige keuze maakt voor de juiste tegels. Deze maakt of breekt uw huis namelijk. Kom daarom gerust eens met één van onze adviseurs praten. Tegelhandel Van Der Rijt is dé tegelhandel voor omgeving Deurne!