Tegels Den Bosch

Tegels Den Bosch

U vindt bij Tegelhandel Van der Rijt een uitgebreid assortiment van tegels. Wij leveren uitsluitend top kwaliteit tegels tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Wilt u nieuwe tegels leggen in uw huis, maar heeft u nog geen keuze weten te maken? Bezoek dan de showroom(s) van Tegelhandel Van der Rijt, wij bieden een compleet assortiment van tegels in en rondom Den Bosch.

Tegelhandel regio Den Bosch

Laat u vrijblijvend adviseren door onze verkoopmedewerkers. Onze verkopers kennen jarenlange ervaring en hebben al veel mensen kunnen helpen. Hierdoor kunnen we aan u een advies verstrekken wat precies bij uw wensen past. Ideaal om uw inrichting volledig naar wens in te vullen. In combinatie met onze grote showroom en showtuin heeft u een totaal overzicht van wat wij te bieden hebben. Komt gerust eens langs om alle mogelijkheden te bekijken!

Behalve tegels kunt u ook bij Tegelhandel Van der Rijt terecht voor advies om uw vloer te onderhouden. Het is belangrijk om uw tegelvloer goed te onderhouden. Zo kunt u de levensduur van uw vloer verlengen en nog jarenlang genieten van een prachtige vloer!

Wij staan voor kwaliteit tegels!

Door tegels gericht in te kopen, kan Tegelhandel Van der Rijt diverse restpartijen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Erg handig wanneer u kwaliteit tegels tegen een zeer scherpe prijst wilt kopen. Wij bieden restpartijen aan van diverse merken, zodat u een keuze in overvloed heeft.

Tegelhandel Van der Rijt heeft haar tegelhandel gevestigd in Sint-Anthonis, op korte rijafstand van Den Bosch. Bent u dus op zoek naar een tegelhandel om uw ideale tegel te kopen? Kom direct met ons in contact en laat u vrijblijvend adviseren. Onze medewerkers staan klaar met een kopje koffie of thee om u hartelijk te verwelkomen!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën