Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Den Bosch

U vindt bij Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis één van de meest uitgebreide tegelassortimenten van Brabant. Het is dan ook echt de moeite waard is om vanuit Den Bosch al die tegels te komen bekijken. Wij leveren uitsluitend top kwaliteit tegels tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Wilt u nieuwe tegels leggen in uw huis, maar heeft u nog geen keuze weten te maken? Bezoek dan onze de showroom van Sint Anthonis, en bekijk de vele collecties van verschillende merken en soorten tegels.

De beste tegelhandel, ook voor de regio Den Bosch

Laat u vrijblijvend adviseren door onze verkoopspecialisten. Onze verkopers kennen een jarenlange ervaring en hebben al veel mensen kunnen helpen. Hierdoor kunnen we aan u een advies verstrekken wat precies bij uw wensen past. Ideaal om uw inrichting volledig naar wens in te vullen. In combinatie met onze grote showroom en showtuin heeft u een totaaloverzicht van wat wij te bieden hebben. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken.

Behalve voor tegels kunt u ook bij Tegelhandel Van der Rijt terecht voor producten en advies om uw vloer te onderhouden. Door uw tegelvoer goed te onderhouden met de . Zo kunt u levensduur van uw vloer verlengen en nog jarenlang genieten van een prachtige vloer bij u thuis in Den Bosch.

Vloertegels, tuintegels én natuursteen

Door tegels gericht in te kopen, kan Tegelhandel Van der Rijt diverse restpartijen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Erg handig wanneer u kwaliteit tegels tegen een zeer scherpe prijs wilt kopen. Wij bieden restpartijen aan van diverse merken, zodat u een keuze in overvloed heeft.

Bezoek Tegelhandel Van der Rijt in regio Den Bosch

Tegelhandel Van der Rijt heeft haar tegelhandel gevestigd in Sint-Anthonis, op korte rijafstand van Den Bosch. Bent u dus op zoek naar een tegelhandel om uw ideale tegel te kopen? Kom met ons in contact en laat u vrijblijvend adviseren. Onze medewerkers staan klaar met een kopje koffie of thee om u hartelijk te verwelkomen. Voor een kleine impressie van de vele mogelijkheden op tegelgebied kunt u alvast onze Facebook bezoeken.

Hit enter to search or ESC to close