Tegels Den Bosch

Voor het juiste assortiment aan tegels zit u bij Van der Rijt goed. Wij leveren uitsluitend top kwaliteit tegels tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Flaviker-, Del Conca- en Fondovalle tegels. Wilt u uw nieuwe tegels aanleggen in uw huisje omgeving Den Bosch, maar heeft u nog geen keuze weten te maken? Bezoek dan de showroom van Van der Rijt, wij bieden een compleet assortiment voor tegels in en rondom Den Bosch.

Vakkundige verkopers Tegelhandel regio Den Bosch

Laat u vrijblijvend adviseren door top verkopers. Heeft u te weinig tijd om onze showroom te bezoeken? Bij Van der Rijt heeft u de mogelijkheid om uw gewenste tegel in kleiner formaat te ontvangen. Zo heeft u altijd de tijd en beschikking om de tegel te bestuderen. Een monster van ca. 10x10 kunnen wij gratis aan u leveren in Den Bosch en omgeving.

Onze verkopers kennen verder jarenlange ervaring en hebben al veel mensen kunnen helpen. Hierdoor kunnen we aan u een advies verstrekken wat precies bij uw wensen past. Ideaal om uw inrichting volledig naar wens in te vullen. In combinatie met onze grote showroom en showtuin heeft u een totaal overzicht van wat wij te bieden hebben. Komt gerust eens langs om alle mogelijkheden te bekijken!

Kwaliteit

Door haar tegels gericht in te kopen kan Van der Rijt diverse restpartijen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Erg handig wanneer u kwaliteit tegels tegen een zeer scherpe prijst wilt kopen. Wij bieden restpartijen aan van diverse merken, zodat u een keuze in overvloed heeft.

Van der Rijt heeft haar tegelhandel gevestigd in Sint-Anthonis, op korte rijafstand van Den Bosch. Bent u dus op zoek naar een tegelhandel om uw ideale tegel te kopen? Kom direct met ons in contact en laat u vrijblijvend adviseren. Onze medewerkers staan klaar met een kopje koffie of thee om u hartelijk te verwelkomen!