Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Cuijk

Nabij Cuijk presenteert Tegelhandel Van der Rijt in Sint Anthonis een uitgebreid assortiment van verschillende soorten tegels. Zoekt u tegels voor uw keuken, woonkamer of badkamer? Voor iedere wens bieden wij passende tegels, zodat u een prachtige tegelvloer aanlegt. Plaats uw bestelling online door een offerte aan te vragen. Daarnaast heten wij u van harte welkom in onze ruime showrooms. Op korte rijafstand van Cuijk vindt u op onze locatie diverse uitstallingen van tegels. Kom gerust eens langs voor een impressie van de mogelijkheden.

Zowel keramische tegels als tuintegels

Bent u op zoek naar terrastegels? In het assortiment van Tegelhandel Van der Rijt vindt u zowel tegels voor binnens- als buitenshuis. Zo vindt u de volgende soorten tegels in ons assortiment:

Veel verschillende tegels voor zowel binnen als buiten

De keuze van uw tegelvloer binnen- of buitenshuis gaat niet over één nacht ijs. U moet een goede en doordachte keuze maken, zodat u hier nog jarenlang van kunt genieten. Gevestigd in Sint Anthonis, vlakbij Cuijk, biedt Tegelhandel Van der Rijt een zeer compleet assortiment van tegels, onderhoudsproducten en verwerkingsmaterialen aan. Met betrekking tot keramische tegels hebben wij een divers aanbod:

Al meer 50 jaar úw tegelhandel

Kiest u voor Tegelhandel Van der Rijt? Dan kiest u voor een ervaren partner op het gebied van tegels. Zo zijn wij al meer dan 50 jaar een begrip in Cuijk en omgeving. Hierdoor kunt u te allen tijde rekenen op een hoge kwaliteit én service. Verder leveren wij onze tegels op in verschillende groottes, stijlen én maten. Door onze tegels uit het buitenland te betrekken, is het voor ons mogelijk om ruime voorraden te hanteren. Hierdoor kunnen wij altijd een snelle levertijd van onze tegels garanderen. Dit maakt Tegelhandel Van der Rijt uitermate geschikt voor uw tegels in regio Cuijk.

Maak een afspraak

Laat u vrijblijvend adviseren door onze medewerkers. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Via tegelviewer, onze handige online tool, kunt u alvast de gewenste tegels in een natuurlijke omgeving bekijken. Voor een impressie van onze tegelhandel kunt u terecht op Facebook. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden. Wij laten graag aan u zien dat u voor uw nieuwe tegels bij Tegelhandel Van der Rijt moet zijn in de omgeving van Cuijk.

Hit enter to search or ESC to close