Tegels Boxmeer

Tegels Boxmeer

U kunt uitstekend bij Tegelhandel Van der Rijt terecht voor tegels in de omgeving van Boxmeer. Wij hebben diverse soorten tegels van hoge kwaliteit, in verschillende soorten en maten en tegen gunstige prijzen. Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in keramische tegels. Dankzij onze voorraad is het voor ons mogelijk om u snel en vakkundig te voorzien van de juiste kwaliteit producten. Ons assortiment keramische tegels bestaat uit onder andere :

Keramische tegels zijn krasbestendig en onderhoudsvriendelijk

Keramische tegels zijn tegenwoordig uitermate populair en worden veel gebruikt in Nederland. Overal zijn de tegels te vinden en dat heeft zo zijn redenen. De tegels zijn namelijk krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Wanneer de producten eenmaal behandeld zijn, dan heeft u niet veel onderhoud aan de tegels. Zeker een uitkomst voor de mensen die krassen en vlekken storend vinden!

Mozaïek tegels

Tevens hebben wij verschillende mozaïek tegels om de badkamer bijvoorbeeld een intiemere sfeer te geven. Ook is mozaïek goed toe te passen in de keuken en de hal, toch net iets anders dan de standaard tegels.

Vraag direct uw offerte aan

Tegelhandel Van der Rijt heeft een geweldig aanbod aan kleuren en patronen voor de keramische terrastegels. Wij maken samen met u een zorgvuldige keuze. Zo kunt u nog jaren genieten van uw hoge kwaliteit tegels. Heeft u verder nog vragen over het bezorgen in en rondom Boxmeer? U kunt altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom(s) in Sint Anthonis!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën